Nuotr.: USA Today Sports – Scanpix
Nuotr. USA Today Sports – Scanpix

Neapgalvotas Klivlando „Cavaliers“ naujoko Kevino Porterio įrašas socialiniame tinkle „Instagram“ sukėlė ant kojų komandos štabą. 20-metis savo paskyroje pasidalijo juoda nuotrauka su prierašu „Ar kada troškote išvysti gyvenimo pabaigos momentą?“.

Kevin Porter

Kevin  Porter
Pozicija: SG
Amžius: 20
Ūgis: 193 cm
Svoris: 99 kg
Gimimo vieta: Vašingtonas, JAV

Tokį įrašą pamatę „Cavaliers“ atstovai, įskaitant generalinį direktorių Koby Altmaną ir vyr. trenerį J.B. Bickerstaffą, tučtuojau susisiekė su klubo pirmamečiu.

„Mes kalbėjomės su Kevinu ir viskas jam yra gerai, – „Cleveland.com“ žurnalistas Chrisas Fedoras cituoja neįvardytą klubui artimą asmenį. – Porteris suprato, kokią sumaištį gali sukelti tokie paslaptingi įrašai. Jis pasimokys iš to ir ateityje elgsis sąmoningiau.“

Porteris ne tik ištrynė paskelbtą pranešimą, bet ir išjungė instagramo paskyrą.

Gynėjas pastarąjį NBA sezoną vidutiniškai rinko po 10,2 taško, sugriebė po 3,2 kamuolio ir atliko po 2,2 rezultatyvaus perdavimo. 

„Cavs“ jį 2019 m. NBA naujokų biržoje pasirinko 30-u šaukimu.

Komentarai:
H
Nesuprantu kodel tiek zmoniu minusuoja komentarus. Mental health yra tokia pat svarbi kaip ir fizine sveikata. Kas iš kūno jei pasiduodi gyvenime.
2020-10-19
-7
Atsakyti
djgaffer
Jei tokiu būdu dėmesio jis norėjo,tai ne kokį būdą pasirinko.Kaip reikėjo jaustis jo šeimos nariams,kai sūnus neakivaizdžiai apie savižudybę užsimena?Gerai,kad nieko neįvyko,bet reiktų susirūpinti,daugiau su Porteriu kalbėtis.
2020-10-18
-4
Atsakyti
Anonimas
mental health yra rimta problema, nesvarbu dirbi už minimuma ar žaidi nba
2020-10-18
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.