Antrą sezoną komandos sirgalius džiuginanti Kauno „Žalgirio“ tinklalaidė „ŽalgirisOnAir“ pas save pasikvietė dar vieną puikiai žinomą svečią. 31-ojo tinklalaidės epizodo pašnekovu tapo Jonas Valančiūnas.

Tinklalaidės vedėjas Kipras Serpauskas su NBA rungtyniaujančiu Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės nariu praleido beveik valandą, o pokalbio metu netrūko geros nuotaikos ir įdomių 28-erių krepšininko pasakojimų.

Nuolat besikeičiantis krepšinis už Atlanto Memfio „Grizzlies“ aukštaūgį privertė prisitaikyti prie naujų tendencijų – jau pasibaigusiame NBA sezone jis turėjo prisitaikyti prie komandos trenerio reikalavimų.

„Viso sezono metu stengiausi įdėti į savo žaidimą kažką naujo. Tiek perdavimai, tiek žaidimas perimetre. Vis tik nejaunėju ir turiu dažniau žaisti galva. Reikia mokėti ir tausoti savo kūną. Treneris nori atskleisti žaidėjo stipriąsias puses, bet jis turi ir savo braižą ir reikia prie to prisitaikyti“, – pokalbio metu pasakojo Jonas.

Atsakinėdamas į įvairius klausimus Valančiūnas negailėjo gerų žodžių savo komandos draugui Ja Morantui, kuris tapo NBA metų naujoku, kalbėjo apie bičiulystę su Kyle‘u Lowry bei išskyrė Kawhi Leonardo panašumą į LeBroną Jamesą.

„Kawhi yra labai fiziškas žaidėjas, turintis gerą prasiveržimą ir užbaigimą. Jis yra vienas iš tų, kuris seka LeBrono pėdomis ir su juo varžosi“, – sakė vidurio puolėjas.

„Žalgirio“ arenoje įrašyto pokalbio metu keturis kartus geriausiu Lietuvos krepšininku išrinktas Valančiūnas patvirtino ir kurį laiką krepšinio užkulisiuose sklandžiusias kalbas apie jo karjeros pabaigą Lietuvoje.

„Esu prisižadėjęs karjerą baigti Utenoje, bet Lietuvoje niekam nesakau ne. Niekam nejaučiu jokių antipatijų. Myliu Lietuvos krepšinį ir mums reikia jam padėti, kelti jį į dar aukštesnį lygį, nes be pagalbos ir kažkokio postūmio į priekį, nieko nebus“, – atskleidė Lietuvos krepšinio žvaigždė.

„ŽalgirisOnAir“ tinklalaidės vaizdo įrašą rasite „Žalgirio“ „YouTube“ kanale, o audio įrašus „Podbean“, „Spotify“, „Iphone podcasts“, „Google podcasts“ ir „Mixcloud“ platformose.

„ŽalgirisOnAir“ tinklalaidėje su Valančiūnu kalbama:

- apie sugrįžimą į Lietuvą ir laisvalaikį (0:30);
- apie nežinomybę dėl kito NBA sezono, NBA burbulą ir Memfio „Grizzlies“ (3:30);
- apie jaunų krepšininkų įpročius, naujokų krikštynas bei atmosferą klube (12:50);
- apie žaidimo pokyčius, skirtumus tarp organizacijų ir išskirtinius žaidėjus (20:30);
- žiūrovų ir klausytojų klausimai (34:15).

Komentarai:
djgaffer
Pamenu,kai daug kas sako,kad jis kažkoks arogantiškas,pasikėlęs,pinigai jam matai galvą susuko.Bet čia tik pavyduolių komentarai.Kiek jis jau davė mūsų šaliai,niekada nepraleidžia čempionatų ir visada atstovauja rinktinę.Dar ir vardo stovyklą įkūręs,kur visada stengiasi pats dalyvauti,savo patirtimi pasidalinti,dovanų vaikams atveža.Tikras patriotas,pagarba jam už viską.
2020-10-19
-4
Atsakyti
Ceska
su Rediku karjera baigs vienoje komandoje, Kupiskio Kavarske
2020-10-19
+6
Atsakyti
Anonimas
Kai Jonas nespeja gintis rinktineje, keiksmazodziu sulaukia belekiek is fanu. O dabar tik pakarksejo kad dar gris i Lietuva pazaist, tai iskart visi prades grazbyliaut ant Jono oiii eik pas mus, kaip faina cia. Dviveidziai jus fanai esate.
2020-10-19
Atsakyti
nemėgstu žm. kurie neišnaudoja Dievo jam duotų galimybių... Jonas išnaudojo apie 80 proc... kai Motiejus vos 20 proc.
2020-10-19
-5
Atsakyti
Anonimas
Tokie interviu turejo sunervinti rytfanius nes jei Jonas gryz i Lietuva tai tik i Zalgiri. Neveltui kai per vienas Zalgirio rungtynes Jonas sedejo arenoje su Zalgirio marskineliai ritfaniai kele isterijas soc tinkluose, o jam tai px.
2020-10-19
-14
Atsakyti
SABONIS
Jonai kam tu blet toks medis busi reikalingas po 7metu, lėtas, tritaškių nemetantis centras, nebent NKL komandai Jonava, Vytis, po tu 7 metu atsiras naujas centras vunderkindas metantis tritaškius ir fiksuojantis trigubus dublius, gali juo tapti Ažuolas Tubelis, galbūt Marekas Blaževičius bet jis lėtas,nemetantis,nepašokantis nuo žemės arba atsiras naujas neivardintas žaidėjas,kažkaip su centrais niekada netrūkdavo.
2020-10-19
+1
Atsakyti
Jonas
sitam plugui utenoj ir vieta, o ne zalgiry.
2020-10-19
+7
Atsakyti
uz zalgiri
matyt nori tapt cempionu su zalgiriu
2020-10-19
Atsakyti
Lukas
Ryto aukletinis niekada nezaides Zalgiri, ir net ne is Kauno , dalyvauja Zalgiriovtinklalaideje, ir pries pora metu vaiksciojo su Zalgirio maike. Eiline pliucha Rytui
2020-10-19
-2
Atsakyti
gaila
kol dar baigsi ,as turbut jau to nebesulauksiu...
2020-10-19
+9
Atsakyti
Steponas A Smitsas sako, kad
Įdomu, kam mažesniu penketu greitą krepšinį žaidžiančiai Juventus reikėtų netgi dabartinio JV, esančio pike... Greitakojis Kupšas žymiai geriau tinka netgi dabar prie Juventus žaidimo, o ką jau šnekėt apie pasenusį, sustambėjusį JV... Jaučiu būtų tas pats, kaip su Glen Rice - prisisiurbtų pigaus vynelio Utenos kromelyje ir būtų išmestas Urbonui užnugaryje lojant apie tai, kai JV kritinėjo treniruotėse, grasino primušt Kupšą ir neklausė nurodymų...
2020-10-19
-16
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.