Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS

Vilniaus „Rytas“ sekmadienį „Siemens“ arenoje priims Kauno „Žalgirį“, tačiau nesulauks savo ištikimiausių sirgalių palaikymo.

„B tribūna“ socialiniame tinkle „Facebook.com“ pranešė, kad ir toliau laikysis savo pozicijos ir Lietuvos krepšinio lygos (LKL) rungtynėse su „Žalgiriu“ nepalaikys savo komandos.

Feisbuke „B tribūna“ tikina, jog LKL nepadarė didelių permainų ir savo taisyklėmis trukdo fanams atitinkamai palaikyti savo komandas.

„B tribūna“ nebepalaiko „Ryto“ rungtynėse su „Žalgiriu“ nuo praėjusių metų spalio.

Sostinės klubo ir Lietuvos čempionų susitikimas Vilniuje įvyks spalio 25-ąją 17 val. 20 min.

Komentarai:
?????
ARGI ČIA TIKRI FANAI ??? TIKRI FANAI, EINA IR PALAIKO BETKOKIU KOMANDAI MOMENTU, AR GERAI, AR BLOGAI, AR BELEKAIP...
2020-10-22
+5
Atsakyti
Giatana
Tai panašu, kad Lietuvos krepšiniui ateina galas, jei tokie "šaunuoliai" ima ignoruot įdomiausias rungtynes. Tikriausiai be jų arenoje bus tuščia ir nyku, negalėsim pasiklausyt rinktinių rusiškų keiksmažodžių ir pastoviai su realybe prasilenkiančių kompleksuotų piemenėlių skanduočių. Kokia netektis! 😄
2020-10-20
-3
Atsakyti
Abdullah
labai smagu, kad situ atsilikeliu nebus. normalios seimos, fanai gales ateiti i arena.
2020-10-20
+2
Atsakyti
As
Taip ir pasakytu site B Babuinai: esam ubagai, neturim babkiu ant baudu, tai susirinksim i pusrusi ir issireksim savo zk. Susireiksminimas auksciausio lygio. O juokingiausia, kad situs primatus vel isvysime arenoje issisklaidziusius pasislepusius minioje, ir tures elgtis kaip zmones, nepalaikys matai jie sako, susireiksmine juokdariai :D Kai patys susipras, kad cia tik paslauga visai visuomenei daro, gal ir nutrauks sita savo vadinama "protesta". Nors ne, nesusipras, nes ir taip didziosios dalies mankurtu smegeneles sustojo vystytis ties 15 gyvenimo metais.
2020-10-20
-4
Atsakyti
Bn
gal... gaal ir prades klubas po truputi eiti i prieki, jei bent stengsis atsiribot nuo situ susireiksminusiu mergaiciu.
2020-10-20
+7
Atsakyti
Serbentautas
Palaikau LKL. Norisi būti padoriu klubu kurio rungtynėse lankosi šeimos ir nebijo, kad jų mažamečiai girdės necenzūrines skanduotes. Normalių fanų palaikymui nebūtinos necenzūrinės skanduotės. P.S. kai jūsų bus bent 3000k (kaip graikijoj ar į ką ten lygiuojatės) ir visi pirksit bilietus tada Rytui nereikės jaudintis dėl patogumo šeimoms. Nes pajamų iš bilietų reikia. Dabar didžiausias skandalas kodėl didelė grupė žmonių negali keiktis viešame renginyje... lol. Policija jūsų priešai kaip ir Žalgiris? Eikit į komisariatą 30žmonių ir skanduokit \\\'agurkai kurv..\\\'. Būtų įdomu pažiūrėt.
2020-10-19
Atsakyti
Kvaila ir tiek
Tokiu elgesiu kenkiate tik savo klubui, bendruomenei ir miestui. Jusu protestas neturi logisko pagrindo. Yra laiko atsibusti iki savaitgalio.
2020-10-19
+8
Atsakyti
Zmones ar skinheadai
Jei nebus jusu sekmadieni, galite daugiau ir nebegrizti.
2020-10-19
+4
Atsakyti
jei nesugeba but zmones
bana tai tribunai ir normalus rytfaniai tegu organizuojasi toje vietoje
2020-10-19
+19
Atsakyti
Nu ir ačiū dievui, mažiau nusišnekančių bus :))) O jei rimčiau, panašu, kad šitai tribūnai rytas nė velnio nerūpi, svarbu kaip trimečiam savo ožius parodyt. Gerai kažkas rašė, keiktis neleidžia, tai viskas, komandos nebepalaikysim.
2020-10-19
+11
Atsakyti
kas per nesamones
skelkit ta tribuna i dvi dalis ir tegu normalus fanai toliau palaiko savokluba
2020-10-19
+7
Atsakyti
būkit vyrai
Nekenčiu žalgirio, bet B tribūna elgiasi šūdinai ir narciziškai. Nepalaiko savo klubo, kad žodžio k--va negalima garsiai rėkti, kas per idiotas turi būti. Kiek gerų skanduočių be šito šūdo dar yra, nebūkit klounai. Čia ultros ar mergaičių būrelis? Vyrai sekmadienį į areną eina.
2020-10-19
+11
Atsakyti
Anonimas
keiktis neleidzia, vadinas komanda neverta palaikymo. tipiniai gezai ta b tribuna.
2020-10-19
-1
Atsakyti
djgaffer
Ir,nuo to kažkam liūdna?🙂 Jų ir taip netrūksta,nes žiūrėti į pusnuogius,plikus durnius visada yra nemalonu.O be jų daug geriau rungtynės žiūrisi,žiūrovams taip pat jaukiau nematant tų plikų girtuoklių.Tai džiugu,kad jie patys supranta,jog tik gėdą daro ir toliau nesilankys rungtynėse prieš Žalgirį.
2020-10-19
+6
Atsakyti
Emma
Norite susirasti merginą vienai nakčiai? Sveiki - http://3sex.club
2020-10-19
-1
Atsakyti
rytas
galetu ryto vadovybe situ susireiksminusiu avinu vietas aktyviems ryto sirgaliams atiduoti
2020-10-19
+10
Atsakyti
000
po rinkimu,tik per telika gales balejint visi uzdarys arenas visam laikui,galit lot neloja bet taip bus
2020-10-19
+3
Atsakyti
Propeleris
Niekam neidomus tie dvasios ubagai, kovoja uz tai kad arenoje galetu skanduot keiksmazodzius ir mano kad tai normalu... degradave konkreciai
2020-10-19
+11
Atsakyti
aha
zino rytfaniai kad Zalgirio fanu daugiau del to ir bijo pasirodyt , dar gautu malku B tribuna jei pasirodytu arenoje nesvarbu kad Vilnius
2020-10-19
-3
Atsakyti
Vilnietis
Prašom, ponaitis Tomas Staučė visu savo intelekto gražumu! Ir tai yra viena iš B Tribūnos galvų. Tai ko galima norėti iš kitų B Tribūnos narių, visi ten tokie paties sužaloto ir neišsivysčiusio intelekto asocialai! Neikit į areną nuo to visa Lietuva tik padėkos.
2020-10-19
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.