Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Milvokio „Bucks“ su nekantrumu laukia, kaip artėjantį NBA tarpsezonį pasielgs komandos superžvaigždė Giannis Antetokounmpo. Nuo dukart iš eilės MVP ateities sprendimo priklauso ne tik klubo kryptis, bet ir varžovų ėjimai, pastebi ESPN žurnalistas Timas Bontempsas.

Giannis Antetokounmpo

Giannis  Antetokounmpo
Pozicija: PF, SF
Amžius: 25
Ūgis: 211 cm
Svoris: 98 kg
Gimimo vieta: Atėnai, Graikija

25-erių atletas turi dar metus galiosiantį kontraktą su „Bucks“, tačiau komanda jį išsaugoti sieks jau artimiausiu metu. Net neabejojama, kad klubas siūlys maksimalią penkerių metų sutartį, kurios pasirašymas leistų Milvokiui toliau išlikti rimtais pretendentais į NBA titulą.

Tuo pačiu tai keistų ir kitų komandų planus, kuriose figūravo Antetokounmpo pavardė. 

Visgi realus ir toks variantas, jog naujas „Bucks“ ir Graikijos žvaigždės sandoris šiemet neįvyks. Anot ESPN, tokiu atveju Milvokio klubas nesiimtų ieškoti galimybių atlikti mainus ir išpešti bent kokią garantuotą naudą. Tačiau komandai tektų gerokai pasidarbuoti per artėjančius metus, jog sudėties korekcijomis įtikintų krepšininką likti Milvokyje.

Antetokounmpo kitą vasarą taps laisvuoju agentu ir galės laisvai rinktis komandą. Pasirodžius kalboms, jog puolėjas gali pakelti sparnus iš „Bucks“, pats žaidėjas neigė jas ir tikino, kad neišvyks.

Komentarai:
Sekantis
NBA sezonas baigsis veliau uz Gianio kontraktą čiūju. Kaip ir daugybės kitų lygos žaidėjų sutartys. Turbut abi puses lengvai sutars pratesti kontraktus iki sezono pabaigos (kol baigs pasirodymą lygoj)
2020-10-19
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.