Nuotr.: ZUMAPRESS.com-Scanpix
Nuotr. ZUMAPRESS.com-Scanpix

Maskvos CSKA puolėjas Willas Clyburnas tviteryje viešai išreiškė nepasitenkinimą koronaviruso valdymo tvarka Rusijoje.

Šį sezoną pelnomi taškai

43%
78,4
Pelno taškų: 78,4
Taiklumas: 43,3%
Vieta lygoje: 8
Geriausias pasiekimas: 88
Blogiausias pasiekimas: 66
Daugiausia pelno: Will Clyburn

„Mane vis dar stebina, kad visos šalys žaidėjams leidžia atsivežti savo šeimas išskyrus Rusiją. Rusija bando parodyti, jog bando sumažinti viruso plitimą visais įmanomais būdais, tačiau čia verda įprastas gyvenimas be jokių apribojimų.

Jie čia net nedėvi kaukių! Asmenų grupės gali išvykti ir sugrįžti į Rusiją, tačiau šeimoms sakoma „ne“. Darykite kažką, kas būtų logiška. Sportininkai kenčia ir už tai moka“, – rašė Clyburnas, kuris šį pranešimą iš savo „Twitter“ paskyros jau yra pašalinęs.

Būtent iš visų Eurolygos klubų, koronavirusas Rusijos ekipas paveikė labiausiai. CSKA klube buvo užfiksuoti keturi COVID-19 atvejai, „Chimki“ – penki, o „Zenit“ – net trylika užsikrėtimų.

CSKA ir „Chimki“ jau nuo spalio 21-osios namų rungtynes žaidžia be žiūrovų, o šis terminas tęsis mažiausiai iki lapkričio 7-osios.

Komentarai:
LOL
Asilai jus jobnuti su išplautom smegenim. Tai Švedai taip išeina dar didesni komunistai, kolhoznikai, putinistai :) Degredai mastykit savo galvom.
2020-10-25
+1
Atsakyti
Realus
tai nei putkos, nei tarakono virusas neima. kam tos apsaugos.
2020-10-25
-3
Atsakyti
Jonas
ruskyne protingu zmoniu nebeliko kai i valdzia atejo burliokai po revoliucijos.
2020-10-25
-1
Atsakyti
Deivis
Tai tegu dziausiasi krepsininkai kad JIE ir dar uzdaroje patalpoje gali buti BE KAUKIU, NESILAIKANT JOKIU REKOMENDACIJU. Klausimas kodel? ar todel kad turi II teigiamus testus. Dabar pagal ta pacia logika, paklauskite saves, kitu ar jum butu uzdegta zalia sviesa turint tarkim is a.n.t.e.j.a tyrimus ir II neigiamus tyrimus. Ar butu galima vaikstoti be kaukiu UZDAROJE aplinkoje, nesilaikant rekomendaciju kad ir arenoje ar masiniu susirinkimu vietose (pvz.: a.k.r.o.p.o.l.i.s). Kartais ir dazniausiai kai ant stalo ir kalba eina apie pinigus logikos tokiuose sprendimuose nera. O ziurovas ir krepsininkas abu kartu yra lygiaverciai zmones.
2020-10-25
-3
Atsakyti
Anonimas
Vaaa tokia ta matushka roseja.Kaip sakant godus moka 3 kartus. Jau atodo marios istorijų buvo apie sportininkų problemas Rusijoje ypač ne Maskvoje ar Peterburge tai vistiek reikia ten lįsti ? Sutikai naiviai tikėdamasis viskas bus GERAI dabar kvaila verkti. Sveikas atvykęs į Rusiją
2020-10-25
-5
Atsakyti
Anonimas
nereikejo varyti zaist i feodalistine retardu valstybe, suvilioji didesni pinigai, dabarvreikia kentet ruskeliu bukuma. Caras slepiasi bunkeryje o maska fiksuoja savo rekordus. Rusijoj visalaik ziurejo ir ziures i paprasta zmogu kaip i gyvuli.
2020-10-25
-3
Atsakyti
Gf
Ieško Logikos Rusijoje... :)
2020-10-25
-10
Atsakyti
alioalio
ka tu cia nusisneki LMAO akivaizdu,kad kad tau gerai smegeneles isplautos nuo ziniasklaidos.... nu pasakyk kur ten moka Rusijoje tris ar keturis kartus daugiau gaunancius zaidejius(neskaitant Rusu) Tai sakai Clyburn alga turetu buti mazesne uz Jankuno pagal rinka??nes jis gauna netoli 2 mln doleriu,tai jei jam moka 3-4 kartus daugiau nej visur nes Rusijoje zaidzia,tai jo alga tada turetu buti 300-400K jei kitur zaistu>?
2020-10-25
+2
Atsakyti
Anonimas
Gyveni paraleliniame pasaulyje tarp pochuistu idiotu su isplautom smegenim ir arogantisko elito su liguistisku egocentriskumu. Pri viso to prisideda niurus posovietinis fonas ir sudinas klimatas. Ne del to tokius pinigus moka, kad tave tiesiog vertina. Deal with it.
2020-10-25
-6
Atsakyti
djgaffer
Ne pirmus metus jis ten žaidžia,tai keista,jog dar stebisi kažkuo.Susitaikyt su tuo turi jis ir tiek.Nes ką Putinas pasakys taip ir bus.
2020-10-25
+1
Atsakyti
Anonimas
welcome to rusia!
2020-10-25
-11
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.