Nuotr.: zalgiris.lt
Nuotr.: zalgiris.lt
Nuotr.: zalgiris.lt
Nuotr.: zalgiris.lt
Nuotr.: zalgiris.lt
Nuotr.: zalgiris.lt
Nuotr.: zalgiris.lt
Nuotr.: zalgiris.lt

Italijos Vyriausybė griežtina sporto renginių organizavimo tvarką, kuri palies ir Kauno „Žalgirį“.

Pranešama, jog Italijos premjeras Giuseppe Conte pasirašė nutarimą, pagal kurį sporto renginiai nuo spalio 26-osios iki lapkričio 24-osios vyks be žiūrovų.

Lapkričio 20-ąją „Žalgiris“ išvykoje žais su Milano „AX Armani Exchange“ klubu, tad Ettore Messina auklėtiniai savo aistruolių pagalbos nesulauks.

Per šį laikotarpį „AX Armani Exchange“ sužais trejas Eurolygos namų rungtynes su Berlyno ALBA (spalio 30 d.), Belgrado „Crvena Zvezda“ (lapkričio 18 d.) ir „Žalgiriu“.

Pirmosiose Milano ekipos namų rungtynėse su Vilerbano ASVEL apsilankė 731 žiūrovas, o Eurolyga lankomumo statistikos iš dvikovos su Madrido „Real“ nepateikia.

Komentarai:
djgaffer
Nuo to tik geriau Žalgiriui.Priprato jau žaisti be žiūrovų varžovų aikštėje,tai čia jau pliusas mūsiškiams.Nors kai Žalgiris taip žaidžia,tai jau jokio skirtumo,yra sirgalių arenoje ar ne.
2020-10-25
-2
Atsakyti
Anonimas
siaures italija buvo vieni pirmu zidiniu, ten zmoniu tankis yra didelis, tad atitinkamai tenais reikia grieztesniu priemonu...zinant italu tinguma.
2020-10-25
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.