Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Panevėžio „Lietkabelio“ komanda pirmadienį išvyko į Andorą, kur antradienį baigs Europos taurės turnyro pirmojo rato kovas.

Rungtynėse su „MoraBanc“ ekipa panevėžiečiams negalės padėti vienas lyderių Paulius Valinskas. 24 metų 191 cm ūgio gynėjas dėl kelio problemų liko namuose.

„Tai yra kelio sąnario uždegimas, kuris trukdo fizinei veiklai. Pauliui yra pritaikytas gydymo planas: daromos injekcijos, kineziterapija, fizioterapijos priemonės.

Šiuo metu Valinskui reikalinga ramybė. Vykdant planą, tikimasi, kad gynėjas artimiausiu metu grįš į rikiuotę“, – sakė „Lietkabelio“ kineziterapeutas Mangirdas Brundza.

Europos taurėje gynėjas per 26 minutes įmeta po 10 taškų, atkovoja 2,8 kamuolio, atlieka po 1 rezultatyvų perdavimą bei renka 5,8 naudingumo balo.

„Lietkabelis“ kartu su „MoraBanc“ turi po vieną pergalę ir abi komandos kabinasi į vietą „Top 16“ etape garantuojančią ketvirtąją poziciją C grupėje. Šansų pakilti iš šeštosios vietos turi ir be pergalių žengianti Antverpeno „Telenet Giants“ (0-4).

Komentarai:
gg
Jei ir pralost paneveziui bet reik kuo maziau kad namie paskui atsirevansuot daugiau bet jei bus minus 15-17 kokia tada ragas
2020-10-26
+10
Atsakyti
djgaffer
Ir dar per tokias svarbias rungtynes jo nebus.Teks kitiems jo netektį kompensuoti.Normantui labiau pasistengti,gal ir Poška gaus kažkiek lako.Masiuliui ir Vinalesui teks didesnė atsakomybė,bet lengva nebus.
2020-10-26
-3
Atsakyti
xoxo
Sunku bus be Valinsko, nors panašūs yra Normantas su Vinalesu
2020-10-26
-23
Atsakyti
Dadu
lmao 5 naudingumo balai...kaip tai imanoma zaidejiui kuris lose 26 min....tai tempe jis komanda i dugna
2020-10-26
+3
Atsakyti
L
Na Normantas irgi neblogas gynėjas, bet gali rotacijos pritrūkt. Venskus su Maldūnu apskritai jokios naudos neneša. Gintvainis katastrofa. Tai nuo suolo liekas tik Barniesas kuris gali kažką padaryt. Nežinau aš labai abejoju lietkabelio galimybėmis ypač žinant, kad Masiulis nemėtys po 30 taškų kiekvieną mačą
2020-10-26
-18
Atsakyti
All in
Dabar sansai laimeti nuo 10 proc. krenta iki 5 proc. nes ten absoliuciai nera kam imesti
2020-10-26
+5
Atsakyti
D
Nustebsiu, jei Lietkabelis sugebės laimėt be Valinsko... Paulius vis komandą patempdavo lemiamom akimirkom. Dabar teks žiūrėt kaip Vinalesas mėto plytas ir skandina komandą.
2020-10-26
-12
Atsakyti
uz zalgiri
nedidele netektis, vistiek eurocupe jis tik tuscia vieta buvo.
2020-10-26
-10
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.