Nuotr.:

Lietuvos „NBA 2K“ žaidimo bendruomenė savo atstovą turės ir žinomame Eurolygos klube – prie Atėnų „Panathinaikos“ esporto komandos antradienį oficialiai prisijungė Ignas Vaitiekus.

Vaitiekus yra vienas talentingiausių „NBA 2K“ žaidėjų ne tik Lietuvoje, bet ir visame Baltijos regione. Panevėžietis su komandomis dažnai dalyvauja tarptautiniuose turnyruose, o metų pradžioje vykusiame Europos „ESL NBA Global Championship“ užėmė trečią vietą.

Šią vasarą „Professxr-“ tapo ir pirmą kartą suburtos Lietuvos elektroninio krepšinio rinktinės kapitonu bei su ja rungtyniavo pirmajame „FIBA Esports Open 2020“ turnyre.

Prieš oficialiai prisijungiant prie „Panathinaikos“, lietuvis savo įgūdžius organizacijai demonstravo uždarose treniruotėse ir draugiškuose mačuose.

„Labai džiaugiuosi, jog gavau galimybę prisijungti prie tokios organizacijos kaip „Panathinaikos“, – kalbėjo Vaitiekus. – Tai įprasmina ilgą laiką, skirtą treniruotėms ir tobulėjimui. Tikiuosi padėti komandai siekti aukščiausių rezultatų vietiniame ir tarptautiniame fronte“.

Vaitiekų atstovaujančios agentūros „GRIND Esports” valdybos nario Edgaro Abromavičiaus teigimu, lietuvio perėjimas į „Panathinaikos“ gali tapti elektroninio sporto proveržiu Lietuvoje.

„Šiandienos Igno prisijungimas prie Atėnų klubo – visos Lietuvos esporto bendruomenės įvertinimas. Džiaugiamės puikiu bendradarbiavimu su „Panathinaikos“ esporto padaliniu ir tikime, kad tai bus ne paskutinis lietuvis, įsiliejęs į aukščiausio lygio Europos klubų sudėtį“, – teigė Abromavičius

“Professxr-“ su “Panathinaikos” marškinėliais galima tikėtis pamatyti jau lapkričio mėnesio turnyruose.

Komentarai:
:D
esporto nba 2k treniruotes :DDD
2020-10-27
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.