Nuotr.: Zuma Press – Scanpix
Nuotr. Zuma Press – Scanpix

Po antrosios „Barcelonos“ nesėkmės Ispanijos ACB lygoje Šarūnas Jasikevičius prisiėmė atsakomybę.

Šį sezoną metamos baudos

79%
13,4
Pataiko: 13,4
Taiklumas: 78,8%
Vieta lygoje: 8
Geriausias pasiekimas: 20
Blogiausias pasiekimas: 4
Daugiausia pataiko: Brandon Davies

Žvaigždžių kupinas Katalonijos sostinės klubas svečiuose 73:77 krito prieš Mursijos UCAM.

„Kaip treneris, nesugebėjau paruošti komandos, neparuošiau, nors žinojau, kad UCAM žais super nešvariai, ant pražangos ribos. Taip ir aš žaisčiau prieš „Barcą“, – kalbėjo Šaras. – Sveikinimai treneriui Sito Alonso ir Mursijos komandai, jie nusipelnė pergalės labiau nei mes, UCAM įdėjo daugiau noro ir fiziškumo. 

Pirmoje rungtynių pusėje jie mus išmušė iš vėžių, mes šiek tiek į tai atsakėme, pradėjome žaisti truputį geriau, bet paskutinėmis minutėmis nežaidėme teisingai ir nesugebėjome pakeisti rungtynių.“

Pirmajame kėlinyje „Barcelona“ atsiliko 6:27. Nors ketvirtojo kėlinio pabaigoje Jasikevičiaus vadovaujama ekipa išlygino rezultatą (73:73), tačiau galiausiai pripažino nesėkmę.

„Barcelona“ su penkiomis pergalėmis ir dviem nesėkmėmis ACB lygoje užima trečiąją vietą. Keturis laimėjimus turinti UCAM dalijasi 7-10 pozicijomis.

Savo ruožtu Alonso džiaugėsi pergale.

„Mes tikrai nusipelnėme pergalės, dėl kurios turėjome kentėti. Kentėjome, bet išlaikėme komandos vienybę iki galo“, – sakė UCAM treneris.

„Barcelona“ kitas rungtynes žais Eurolygoje, kai penktadienį svečiuose susitiks su Vitorijos „Baskonia“.

Rungtynių apžvalga:

Komentarai:
djgaffer
Va čia yra tikrasis Šaras.Jei kažką blogai padarė,visada tą pripažins.Nesugebėjo įlisti į žaidėjų galvas,nenuteikė komandos ir nebijo tą pasakyti.Šaunuolis,toliau laikosi savo principų,už tai ir gerbiamas.
2020-10-28
+1
Atsakyti
Jurgis
taip sakydamas tik dar karta pasako, kad stai, cia viskas nuo manes priklauso. jeigu laimi tai nes JIS geras, jeigu pralaimi tai vel, del to, kad JO neisgirdo. stumia jis ta savo svarbuma nors kitas (pvz schilleris) apie save isvis nekalba, kalba apie zaidejus nes butent jie ir zaidzia
2020-10-28
-12
Atsakyti
Neparuosiau komandos? kodel?;D
2020-10-28
-8
Atsakyti
Brolis Astijus
Kada mūsų super treneris Kairys išdrįs prisiimti atsakomybę, o ne pirštais badyti į kitus?
2020-10-28
+3
Atsakyti
kunigas
Girdejau gandus kad ruosiasi Maskoliuna statyt i vyr trenerius, Saras liktu treneriu stabe.
2020-10-28
-4
Atsakyti
dd
Cia jam ne zalgiris kad su superzvaigzdem elgtusi kaip su sudo gabalais ir ispraustu i remus..todel ir gauna,,nes svent karve irodineja savo tiesas..todel niekada nba ir netreniruos..jam tik vidutinias komandas treniruoti kur nera superzvaigzdziu
2020-10-28
-11
Atsakyti
Anonimas
Šarūnas bent pripažįsta savo klaidas, pradeda nuo savęs, jog neparuošė komandos, o Vilniaus fizrukas gavęs per savaitę porą kartų net nemato savo klaidų ir žiūri pirmiausiai į žaidėjus, smirda man net žiūrėt į šitą pasikelusį fizruka, jam tik kolūkio melžėjas treniruoti
2020-10-28
-1
Atsakyti
Jonas
nu va pagaliau krepsinio DIEVAS, pasiziurejo I veidrody.
2020-10-28
-17
Atsakyti
Pamojuok
Tegul Šaras pamojuoja savo žvaigždėm pinigų maišu bus jiems tada motyvacija...
2020-10-28
+4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.