Nuotr.: USA Today Sports – Scanpix
Nuotr. USA Today Sports – Scanpix

Pastaruosius 13 metų Hjustono „Rockets“ generaliniu vadybininku dirbęs Darylas Morey keliasi į Filadelfiją.

Adrianas Wojnarowski praneša, jog susitarimas tarp Morey ir „76ers“ turėtų būti pasiektas artimiausiu metu. Filadelfijos klube Morey bus atsakingas už komandos krepšinio operacijas.

Shamsas Charania iš „The Athletic“ praneša, jog Morey su Filadelfijos klubu pasirašys penkerių metų kontraktą.

Dabartinis „76ers“ generalinis vadybininkas Eltonas Brandas turėtų tęsti darbą savo pareigose.

Spalio mėnesį taip pat buvo pranešama, jog Morey visiškai nuo „Rockets“ atsiribos tuomet, kai padės komandai surasti naująjį vyr. trenerį. Bent jau kol kas Hjustono klubas apie naują strategą nepranešė.

Kol Morey buvo generalinio vadybininko kėdėje, „Rockets“ aštuonis pastaruosius sezonus pateko į NBA atkrintamąsias varžybas. Tai yra ilgiausia serija klubo istorijoje. 

„Rockets“ per šį laikotarpį taip pat atliko 77 mainus. Tai antras didžiausias sandorių kiekis nuo 2007 m. gegužės mėnesio tarp visų NBA komandų.

Tuo metu „76ers“ šį tarpsezoninį taip pat atnaujino ir trenerių štabą. Vyr. treneriu buvo paskirtas iš Los Andželo „Clippers“ atleistas Docas Riversas.

Naujausia ENBO tinklalaidė:

Komentarai:
Anonimas
sixers - skestantis laivas, spec susiko komandos rezultatus penkiem metam kad prisirinktu aukstu NBA saukimu, tada puse ju veltui ismete, dabar dar puse komandos iskeis kad morey galetu ta pati sudina rockets modeli taikyti filadelfijoj.
2020-10-28
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.