Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Panevėžio „Lietkabelis“ per paskutines keturias dienas buvo atsidūręs galimame COVID-19 plitimo lauke. Paskutinieji panevėžiečių varžovai, Utenos „Juventus“ ir Andoros „MoraBanc“, pranešė apie klubuose įsisukusį koronavirusą.

Tinklalapio „BasketNews.lt“ žiniomis, Panevėžio komandoje nerimo signalų nėra, klube niekas nejaučia simptomų. Į Andorą nevykusių žaidėjų, tarp kurių buvo ir dėl kelio skausmų Lietuvoje likęs Paulius Valinskas, testų rezultatai – neigiami.

„Lietkabelis“ su „Juventus“ ekipa žaidė šeštadienį, o šįryt uteniškiai paskelbė net apie vienuolika koronaviruso atvejų klube. 

Antradienį Europos taurėje sutikta „MoraBanc“ ketvirtadienio popietę pranešė apie vieną COVID-19 apsikrėtusį asmenį.

Apie dar vieną nustatytą atvejį Andoros komanda skelbė ir pasitinkant „Lietkabelį“ – tuomet infekcija buvo nustatyta trenerių štabo nariui, kuris apsikrėtė šeimos aplinkoje.

Tinklalapio „BasketNews.lt“ žiniomis, iš Andoros sugrįžusiems „Lietkabelio“ nariams buvo atlikti COVID-19 testai, jų atsakymų laukiama penktadienį ryte.

ACB lyga sureagavo į „MoraBanc“ COVID-19 pranešimą ir nukėlė ketvirtadienį vakare turėjusias vykti išvykos rungtynes su Arnoldo Kulbokos atstovaujama Bilbao „RETAbet“.

„Lietkabeliui“ penktadienį yra suplanuotas LKL mūšis namuose su Alytaus „Dzūkija“.

Komentarai:
Benas
Ir as pasigavau korona virusa, sakau bosui skauda galva sako gal karsciuoji? sakau ne tik siaip skauda, pridejo ranka prie kaktos sako karsciuoji bek namo, tai jau 2 savaite sedziu be darbo...
2020-10-29
+5
Atsakyti
Covidijus
kam kepureliu su folijos pamushalu? pridedu buteliuka acto. viruso nera. cia reptiloidu planas. acimiarkitia!
2020-10-29
-4
Atsakyti
Ooo
konslageris arteja,baisi liga nieks jos net nejaucia,psixologinis karas
2020-10-29
-1
Atsakyti
O ne paprasciau butu rasyti apie tuos kurie dar neuzsikrete? Pvz Utenoje 2 sveiki krepsininkai, o Neptune 5.
2020-10-29
+6
Atsakyti
Anonimas
LKL kaip Gorbačiovas miega ir nemato problemos
2020-10-29
+6
Atsakyti
Anonimas
parasykit kanors kitka o ne apie civid 18 nes nx jau nebeydomu
2020-10-29
+6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.