Nuotr.: D. Lukšta
Nuotr. D. Lukšta

Nacionalinėje krepšinio lygoje (NKL – VIKINGLOTTO) nukeliamos dvejos šios dienos rungtynės.

Dėl įtariamos koronaviruso grėsmės Kauno „Žalgirio-2“ komandoje buvo nukeltas šios ekipos mačas Šakiuose su vietos „Vyčiu“.

Kadangi ketvirtadienį jaunieji žalgiriečiai žaidė su Klaipėdos „Neptūnu-Akvaservis“, todėl nukeltos ir šiandien turėjusios vykti rungtynės uostamiestyje tarp „Neptūno-Akvaservis“ ir Vilkaviškio „Perlo“.

Kauno ir Klaipėdos klubų varžovai operatyviai susitarė žaisti tarpusavyje – šiandien 16 val. Šakiuose įvyks „Vyčio“ ir Vilkaviškio „Perlo“ mačas.

Šeštadienį vyks dar dvejos rungtynės. 16 val. Vilniuje susitiks „Perlas Energija“ ir Jonavos „CBet“ (tiesiogine transliacija NKL „YouTube“ kanale), o 19.30 val. Mažeikiuose rungtyniaus „Ereliai“ ir Molėtų „Ežerūnas-Atletas“ (transliacija per Info TV ir Delfi TV).

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.