Nuotr.: Zuma Press – Scanpix
Nuotr. Zuma Press – Scanpix

„Barcelona“ grįžo į pergalių kelią ACB pirmenybėse, kuomet sekmadienio vakarą 81:74 buvo nugalėtas Tenerifės „Iberostar“ klubas, o vyriausiasis treneris Šarūnas Jasikevičius pasidžiaugė komandos pergale.

„Mums tai buvo labai sunkios rungtynės, bet žinojome, kad taip ir bus. Buvo puikus susitikimas, kuriame netrūko emocijų ir sunkaus darbo iš abiejų komandų pusės. Tikrai mėgavausi, nes atmosfera priminė atkrintamąsias“, – sakė Jasikevičius.

„Likau patenkintas tuo, kaip žaidė įžaidėjai, nes jie vadovavo, priėmė gerus sprendimus ir vedė komandą į pergalę“, – pridėjo „Barcos“ strategas.

Alexas Abrinesas po susitikimo teigė, jog įžvelgia komandos progresą.

„Turėjome susitikimą prieš nelengvą ir dar pralaimėjimo nepatyrusį varžovą. Tai nebuvo lengvos rungtynės ir manau, jog komanda žengė žingsnį į priekį“, – teigė ispanas.

Tuo metu „Barcos“ kapitonas Pierre‘as Oriola nepagailėjo komplimentų varžovų komandos veteranui.

„Nepanašu, jog amžius veikia Marcelinho Huertą, – apie 37-erių brazilą sakė Oriola. – Komandoje tvyro gera nuotaika, aš pats asmeniškai jaučiuosi vis geriau po kiekvienų rungtynių, tačiau tenka pripažinti, kad didelis rungtynių skaičius atima galimybę treniruotis ir tai turi įtakos.“

Komentarai:
Emma
Norite susirasti merginą vienai nakčiai? Sveiki - http://3sex.club
2020-11-02
-10
Atsakyti
djgaffer
Vienas iš tų retų atvejų,kai Šaras gali pasidžiaugti.Varžovas buvo tikrai stiprus,o Barca nugalėjo gana užtikrintai.Atrodo,kad žaidėjai vis labiau perpranta Šaro mąstymą ir įsivažiuoja.Kuo toliau,tuo labiau įsibėgėja jų traukinys.
2020-11-02
-3
Atsakyti
Apgailėtinas
nevykėlis. pervertintas ir iškeltas ant šakių kawianskų besmegenių treninguotų chamų.
2020-11-02
-1
Atsakyti
Atsisėsk į žiūrovų tribūnas
ir visada mėgausies nes niekas netrukdys žaisti žvaigždėms, joks vidutinybė susireikšminęs šiknius
2020-11-02
+2
Atsakyti
Barca
nors karta Turi kuom pasidziaug Po vienu kitu Runktyniu Saras negu but nepatenkintu
2020-11-02
+2
Atsakyti
Laukiam Sarai kada grysi namo !!! Hey zalia balta mano mielas biciuli ;)))
2020-11-02
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.