Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Savaitgalį COVID-19 tyrimus atliktus Panevėžio „Lietkabelio“ komandai, paaiškėjo, jog virusas nustatytas 9 asmenims: 6 žaidėjams ir 3 personalo nariams.

Jau aišku, jog yra atšaukiamos šio savaitgalio panevėžiečių rungtynės „Betsafe–LKL“ čempionate. Šeštadienį „Lietkabelio“ komanda turėjo susitikti su Vilniaus „Rytu“.

Visi „Lietkabelio“ komandos nariai lieka saviizoliacijoje.

Siekiant suvaldyti COVID-19 ligos rizikas, „Betsafe-LKL“ čempionate keičiama ir dar vienų, šeštadienį turėjusių vykti, Utenos „Juventus“ – Pasvalio „Pieno žvaigždždės“ rungtynių data. 

Naujos rungtynių datos bus paskelbtos vėliau.

Taip pat informuojame, jog nukeliamos Citadele Karaliaus Mindaugo taurės (KMT) rungtynės „Šiauliai“ – Klaipėdos „Neptūnas-Akvaservis“, turėjusios vykti lapkričio 3 dieną. Rungtynės bus žaidžiamos lapkričio 10 dieną.

Komentarai:
Emma
Norite susirasti merginą vienai nakčiai? Sveiki - http://3sex.club
2020-11-02
-8
Atsakyti
Kosmaras
su Tais Nukelinejimais
2020-11-02
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.