Nuotr.: Reuters – Scanpix
Nuotr. Reuters – Scanpix

Argentinos rinktinė bus priversta ieškoti naujo vyriausiojo trenerio.

Tinklalapis „eurohoops.net“ skelbia, jog dabartinis argentiniečių vairininkas Sergio Hernandezas sukirto rankomis su Saragosos „Casademont“. Sutartis bus sudaryta pagal formulę 1+1.

Ispanijos pirmenybių taisyklės neleidžia klubų vyriausiems treneriams tuo pat metu būti ir nacionalinių rinktinių vairininkais.

„Casademont“ klube argentinietis pakeis pirmadienį atleistą Diego Ocampo.

56-erių argentinietis Europoje dirbo tik 2002-2003 metų sezone, kai vadovavo Torelavegos „Cantabria Lobos“ ekipai.

pirmą kartą per savo karjerą treniruos Europos klubą. Iki šiol Hernandezas dirbo tik Pietų Amerikos komandose arba Argentinos rinktinėje.

Hernandezas vyriausiuoju Argentinos rinktinės treneriu dirbo 2005-2010 metų laikotarpiu bei nuo 2015-ųjų iki dabar. 2019-aisiais treneris su komanda iškovojo pasaulio čempionato sidabrą, o 2008-ųjų Pekino olimpinėse žaidynėse pasidabino bronza.

Komentarai:
djgaffer
Interviu buvo ne tik su juo,bet ir su rinktinės žaidėjais.Tai jie tik geriausiais žodžiais apie Hernandezą atsiliepė,puikiai visi susiderimę buvo,ką ir pasako rinktinės geri rezultatai.Jų fanai turėtų liūdėti,nes išėjo vienas pagrindinių pergalių kalvių.
2020-11-02
Atsakyti
Jo
Tai krc kol Saras treniruos barcelona tol negalės vadovauti LTU rinktinei...
2020-11-02
+3
Atsakyti
As
Atsimenu anksciau buvo jo interviu, sake kad nieko gero neuzdirba P . Amerikoj, kad noretu persikelt i europa pabandyt patreniruot, ir uzsidirbt pinigu. Sekmes jam.
2020-11-02
+5
Atsakyti
L
treneruos?
2020-11-02
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.