Nuotr.: BasketNews.lt/D.Lukšta
Nuotr. BasketNews.lt/D.Lukšta

Lietuvos Vyriausybė pritarė siūlymui šalyje įvesti visuotinį karantiną ir patvirtino, jog krepšinio rungtynės bei kiti sporto renginiai vyks be žiūrovų.

Sugriežtintas karantinas įsigalios nuo šeštadienio vidurnakčio, tad penktadienį vyksiantis Kauno „Žalgirio“ ir Madrido „Real“ susitikimas dar bus rengiamas su žiūrovais. Į šias rungtynes Kaune bus įleidžiami 300 žiūrovų.

Paklaustas, ar pasibaigus karantinui žiūrovai vėl bus įleidžiami, Ministras Pirmininkas Saulius Skvernelis teigė, jog viskas priklausys nuo tuo metu būsimos situacijos.

„Kol kas tris savaites (sporto renginiai vyks) be žiūrovų, o paskui priklausys nuo situacijos. Galbūt, atvirkščiuoju būdu (žiūrovai bus sugrąžinti), bet, be jokios abejonės, žiūrovų skaičius bus ribojamas. O koks tas skaičius bus, priklausys nuo situacijos, kurią turėsime“, – spaudos konferencijoje sakė Skvernelis.

Karantinas galios tris savaites, iki lapkričio 29-osios. Per šį laikotarpį „Žalgiris“ Eurolygoje sužais dvejas namų rungtynes su Maskvos CSKA (lapkričio 17 d.) ir Sankt Peterburgo „Zenit“ (lapkričio 26 d.).

Vilniaus „Rytas“ FIBA Čempionų lygoje namų rungtynių karantino laikotarpiu nežais. Tuo metu Panevėžio „Lietkabelis“ Europos taurėje lapkričio 11-ąją Panevėžyje žais su „Monaco“ klubu.

Komentarai:
Anonimas
Nuostabios naujienos
2020-11-04
+8
Atsakyti
djgaffer
Užuojauta klubams,pajamų nemažai neteks.Bet viskas buvo aišku dar prieš sexoną,kad bus antra banga.Tai tada ir reikėjo ruošti atsarginius planus.O dabar jau teks kentėti ir sukti galvas,kaip to pinigo į klubus kažkaip įnešti.
2020-11-04
+1
Atsakyti
Krepšinio žiūrovų reakcija į LKL sprendimą - tai nelegalu!
2020-11-04
-1
Atsakyti
Anonimas
Sportas be ziurovu ne sportas. Remeju vietoj pasitraukciau, nieks nebematys ju reklamu.
2020-11-04
+13
Atsakyti
Anonimas
Musaras pragrojes rinkimus dave sveikinimus zalgiriui, dabar dovanele ikiso trim savaitem.
2020-11-04
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.