Nuotr.: BasketNews.lt/V.Mikaitis
Nuotr. BasketNews.lt/V.Mikaitis

Atlantos „Hawks“ klubas papildė savo trenerių štabą.

Marcas Steinas iš „The New York Times“ praneša, kad Atlantos ekipa artėja prie derybų pabaigos su Nate‘u McMillanu, kuris užims vyr. trenerio Lloydo Pierce‘o asistento pareigas.

McMillanas po praėjusio sezono buvo atleistas iš Indianos „Pacers“ klubo, kuriame dirbo nuo 2016-2017 m. sezono.

Visus ketverius metus McMillano vadovaujama „Pacers“ pateko į NBA atkrintamąsias, tačiau visus kartus savo pasirodymą baigė jau pirmajame etape.

Praėjusį sezoną Indianos ekipa Rytų konferencijos ketvirtfinalyje 0-4 nusileido Majamio „Heat“ klubui. Tokiu pačiu rezultatu „Pacers“ pirmuosiuose etapuose krito ir 2018-2019 bei 2016-2017 metų sezonuose.

Per ketverius metus Indianos komandoje McMillanas laimėjo 183 rungtynes ir pralaimėjo 136 mačus. NBA atkrintamosiose specialistas laimėjo 3 kartus bei suklupo 16 sykių.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.