Šį sezoną pelnomi taškai

44%
86,3
Pelno taškų: 86,3
Taiklumas: 44,3%
Vieta lygoje: 4
Geriausias pasiekimas: 103
Blogiausias pasiekimas: 74
Daugiausia pelno: Modestas Kumpys

Naudingiausiu NKL – VIKINGLOTTO spalio mėnesio krepšininku tapo „Gargždų“ puolėjas Modestas Kumpys.

Jam kartu su apdovanojimu atiteks ir dovana. Visiems geriausiems VIKINGLOTTO-NKL mėnesio žaidėjams įteikiami Lietuvoje gimę SGS laikrodžiai.

29-erių 194 cm ūgio krepšininkas praėjusį mėnesį sužaidė trejas rungtynes ir vidutiniškai per 34 minutes pelnė po 20 taškų, atkovojo po 10,7 kamuolio, atliko po 4,7 rezultatyvaus perdavimo, perėmė po 1 kamuolį ir rinko po 26 naudingumo balus.

Pagal efektyvumo balus krepšininkas lygoje užima pirmąją vietą, o pagal pelnomus taškus ir atkovojamus kamuolius – antrąsias pozicijas.

Kumpys šį sezoną pataiko 71,4 proc. dvitaškių, 28,6 proc. tritaškių ir 66,7 proc. baudų metimų.

Geriausias rungtynes puolėjas sužaidė pirmajame sezono mače, kai į Joniškio „Delikateso“ krepšį įmetė 27 taškus (3/4 dvit., 6/13 trit., 3/3 baudų), atkovojo 15 kamuolių, atliko 7 rezultatyvius perdavimus bei surinko 39 naudingumo balus.

Kumpio vedami „Gargždai“ pasiekė visas tris pergales. Jie įveikė „Delikatesą“, Mažeikių „Erelius“ ir Vilkaviškio „Perlą“.

Po pirmojo mėnesio „Gargždai“ yra viena iš trijų ekipų, kuri nepatyrė pralaimėjimų. Kitos dvi – Šakių „Vytis“ ir Marijampolės „Sūduva-Mantinga“.

Komentarai:
djgaffer
Galingas Kumpio žaidimas, galėtu žaisti LKL bet dabar žaidžia NKL
2020-11-05
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.