Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Stambulo „Anadolu Efes“ susidūrė su problemomis dėl traumų. Komandos vyriausiasis treneris Erginas Atamanas atskleidė, kad akį susižeidęs Bryantas Dunstonas nežais vieną mėnesį.

Bryant Dunston

Bryant  Dunston
Komanda: Stambulo Anadolu Efes
Pozicija: C
Amžius: 34
Ūgis: 203 cm
Svoris: 114 kg
Gimimo vieta: Niujorkas, JAV

„Tai, kas nutiko jam, dar niekam nėra įvykę. Praėjusį sezoną jis penkis mėnesius nežaidė dėl pėdos traumos, o šiemet į jo akį pataikė pirštu, jam įplyšo akies tinklainė“, – sakė Atamanas.

Komanda neturi ir kito vidurio puolėjo Sertačo Šanli, kuris yra užsikrėtęs COVID-19 virusu. Atamanas tikisi, kad šis krepšininkas artimiausiu metu gaus neigiamą koronaviruso testą.

Dėl vidurio puolėjų trūkumo vakarykštėse rungtynėse su Tel Avivo „Maccabi“ Tiboras Pleissas žaidė 32 minutes.

34-erių 203 ūgio Dunstonas šį sezoną Eurolygoje vidutiniškai per 21 minutę pelno po 9,8 taško, atkovoja po 2,4 ir perima po 1 kamuolį, atlieka po 1,4 rezultatyvaus perdavimo, blokuoja po 1,8 metimo ir renka po 14 naudingumo balų.

„Anadolu Efes“ COVID-19 situacija:

Stambulo „Anadolu Efes“

Komandos narys Susirgimo data Statusas
Sertačas Šanli Spalio 27 d. Serga
Neįvardytas komandos narys Lapkričio 4 d. Serga
Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Bryant Dunston

Bryant  Dunston
Bryant  Dunston
MIN: 20.9
PTS: 9.8 (65.91%)
REB: 2.4
AS: 1.4
ST: 1
BS: 1.8
TO: 0.4
GM: 5