Nuotr.: D. Lukšta
Nuotr. D. Lukšta

Nacionalinėje krepšinio lygoje (NKL – VIKINGLOTTO) priimti sprendimai, kuriais norima apriboti komandų tarpusavio sąlytį iki vieno klubo per savaitę.

Tokie sprendimai priimti tam, kad vienos komandos nariui užsikrėtus COVID-19, nereikėtų izoliuotis iškart dviejų varžovų ekipoms.

Šią ir kitą savaitę rungtynės vyks tik šeštadieniais. Šios savaitės ketvirtadienį (11.05) turėjęs vykti turas buvo perkeltas į gruodžio 21 dieną, pirmadienį.

Lapkričio 12 dienos (ketvirtadienio) turas buvo perkeltas į gruodžio 23 dieną (trečiadienį), lapkričio 19 dienos – į gruodžio 28 dieną (pirmadienį), o lapkričio 28 dienos – į gruodžio 30 dieną (trečiadienį).

Lapkričio 19 ir 21 dienomis komandos sužais po du kartus su tais pačiais varžovais. Taip vėl bus apribotas ekipų tarpusavio sąlytis iki vieno klubo per savaitę.

Pagal tokią pačią tvarką, kai komandos per vieną savaitę žais su dviem tais pačiais varžovais, bus surengti ir lapkričio 26-osios ir 28-osios dienų bei gruodžio 3-iosios ir 5-osios dienų turai.

Visą NKL – VIKINGLOTTO tvarkaraštį rasite paspaudę čia.

Komentarai:
Vardas
Gal geriau po kelinuka i savaite zaisti. Arba kas minute keisti penketukus, ir juos nupurksti su spiritu pakeitus. Kiek dar isidirbinesite is tu sportuojanciu. Jiems tas jusu virusas kaip sloga per diena praeina. Klubai turi daktarus, visas priemones savo zaidejus apriboti ar izoliuoti. Snarglini ten juk nelaksto su temperaturomis.
2020-11-06
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.