Nuotr.: AP-Scanpix
Nuotr. AP-Scanpix

Los Andželo „Clippers“ ir Tyronnas Lue buria savo trenerių štabą artėjančiam sezonui.

Adrianas Wojnarowski iš ESPN praneša, jog „Clippers“ artėja prie susitarimo su Chauncey Billupsu ir Larry Drew.

Billupsui tai bus pirmoji patirtis trenerio darbe. Baigęs karjerą jis dirbo ESPN apžvalgininku, o nuo 2019-ųjų prisijungė prie „Clippers“ komentatorių komandos.

Tuo metu Drew asistento karjerą pradėjo dar 1992-aisiais Los Andželo „Lakers“ ekipoje. Identiškas pareigas jis ėjo Detroito „Pistons“, Vašingtono „Wizards“, tuometinėje Naujojo Džersio „Nets“, Atlantos „Hawks“ bei Klivlando „Cavaliers“ klubuose.

2010-2013 m. laikotarpiu Drew užėmė vyriausiojo trenerio pareigas „Hawks“ klube. 2013-2014 m. sezone jis treniravo „Bucks“, o 2018-2019 m. sezone buvo laikinai perėmęs „Cavaliers“ vairą po to, kai Klivlando ekipa nusprendė atleisti Lue.

„Clippers“ ekipoje Lue pakeitė Docą Riversą, kuris buvo atleistas po to, kai Los Andželo ekipa pasitraukė antrajame atkrintamųjų etape, nepaisant to, jog serijoje su Denverio „Nuggets“ vienu metu buvo pirmauta 3-1.

Komentarai:
Anonimas
Juokas ima, Billupsas su vienu auksciausiu krepsinio IQ is 00-uju eros, bet dirbs asistentu Lue fizrukui, kuris per savo karjera auksciau uz atsarginio zaidejo role nera soktelejes. Lue turbut labai gerus pardavejo igudzius turi mokedamas taip savo isiulyti kitiems.
2020-11-09
+7
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.