Nuotr.: E.Šemiotas
Nuotr. E.Šemiotas

COVID-19 virusas palietė ir Kauno „Aisčių-LSMU“ komandą. Pasak oficialaus klubo pranešimo, kauniečių gretose užfiksuotas vienas apsikrėtimas koronavirusu, dėl kurio ekipa užsidarė į karantiną.

„Nacionalinė moterų krepšinio rinktinė, deja, šįkart neturės mūsų klubo atstovų“, – skelbė „Aistės-LSMU“ ekipa.

Į moterų rinktinę iš „Aisčių-LSMU“ žaidėjų buvo pakviesta puolėja Karolina Kazočiūnaitė, kuri iki šiol atstovavo tik jaunimo nacionalinėms komandoms.

Dėl to nukeliamos artimiausios dvejos Roko Kondratavičiaus vadovaujamos komandos rungtynės „Huawei Moterų lygoje“: lapkričio 13-osios susitikimas su Klaipėdos „Neptūnu“ ir lapkričio 22-osios mačas su LCC tarptautiniu universitetu. 

Naujoji jų data bus paskelbta artimiausiu metu.

Dėl COVID-19 pandemijos saugumo buvo suspenduotos ir praėjusio savaitgalio „Aisčių-LSMU“ rungtynės su Vilniaus „Kibirkštimi-VKM“.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.