Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Kauno „Žalgiris“ trečiadienio popietę išsiruošė į dvikovą Tel Avive, kur ketvirtadienį susitiks su vietos „Maccabi“, o žalgiriečių vyriausiasis treneris Martinas Schilleris, kaip ir įprasta, pasidalijo savo mintimis prieš būsimą akistatą.

„Jie turėjo traumų bei dar ieško savojo ritmo, prisidėjo ir kiti įprasti dalykai, – prastą „Maccabi“ formą komentavo Schilleris. – Turėsime skirti daug dėmesio Wilbekinui, jis yra pagrindinis jų taškų rinkėjas. Ne vienintelis, tačiau pagrindinis. Turėsime surasti gal net kelis tinkamus žmones, kurie galėtų apsiimti jo priežiūra.“

„Maccabi“ ketvirtadienio rungtynėse veikiausiai versis be puolėjo Othello Hunterio, tačiau Schilleris teigė, jog susitikimui ruošiamasi įprastai.

„Jų žaidime gali būti tam tikrų pasikeitimų. Dar nesame 100 proc. tikri, kad jis tikrai nežais, tad ruošiamės taip, lyg jis būtų pasirengęs, nes tai yra protingiausia. Jeigu jis nežais, tai reikš, kad daugiau pasireikšti gaus kiti vyrukai“, – komentavo strategas.

Į treniruočių procesą grįžo ir po koronaviruso atsigavęs Jokubaitis, kuris rytdienos mače dar nepasirodys. Schilleris teigė, jog treniruotėse jaunasis įžaidėjas atrodo neblogai.

„Visai gerai, – apie Jokubaičio formą treniruotėse sakė „Žalgirio“ vyr. treneris. – Pirmose dviejose treniruotėse atrodė kiek išblėsęs ir jis dar nedalyvauja pilnose treniruotėse, nes turime rūpintis jo savijauta.“

Strategas taip pat teigė, jog po rungtynių su Madrido „Real“ pagrindinis akcentas buvo skirtas gynybai.

„Pagrinde analizavome dalykus gynyboje. Mačas su „Maccabi“ bus visiškai skirtingas, nei lyginant su „Real“, nes tai dvi skirtingos komandos. Bet apskritai, po dvikovos su „Real“ viskas susidėjo į taktines detales gynyboje“, – komentavo Schilleris.

Komentarai:
Tavo architektas
Mums reikia atkovoti kamuoliu ir apsiginti po krepsiu, puolimas puikus ir Viskas bus gerai.
2020-11-11
+6
Atsakyti
djgaffer
Kas patinka,kad Schilleris viską nuo gynybos pradeda.Kad ir dabar,visos peržiūros buvo dėl gynybos,ruošiamasi vėl atiduoti visas jėgas ten.Gera filosofija,kuri kol kas neša pergales.
2020-11-11
+10
Atsakyti
Anonimas
Isvadas padare 😀 tiesiog realas sudinai zaidzia
2020-11-11
+5
Atsakyti
Antanas
px man jusu ZK vakar uz eikliosius erzilus pasidariau 10 stukiu euru o jusu smirdanti ZK man nerupi eilinie pliucha lauke jusu evrolygoij
2020-11-11
+1
Atsakyti
na
tikriausiai nelaimes, nes maccabi yra pagarsejus savo nesvariais darbeliais tel avive
2020-11-11
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.