Karolis Tiškevičius, Jonas Miklovas ir Jonas Lekšas diskutuoja apie Vilniaus „Ryto“ pasirodymą Pasvalyje ir Strasbūre, taip pat apžvelgia pirmojo LKL rato pasižymėjusius ir nuvylusius krepšininkus, o podkasto pabaigoje kalbina Kauno „Žalgirio“ gynėją Roką Jokubaitį – apie jo sprendimą nedalyvauti NBA naujokų biržoje ir puikų sezono startą.

Šį sezoną metami tritaškiai

43%
11,1
Pataiko: 11,1
Taiklumas: 43,1%
Vieta lygoje: 1
Geriausias pasiekimas: 18
Blogiausias pasiekimas: 7
Daugiausia pataiko: Andrew Goudelock

Temos: 

  • apie skirtingus „Ryto“ veidus Pasvalyje ir Strasbūre (4:37); 
  • apie „Ryto“ naujoką (22:22); 
  • simboliniai geriausių ir blogiausių LKL žaidėjų penketukai (30:45); 
  • Karolio LKL nominacijos (45:28); 
  • apie būsimą „Žalgirio“ ir „Maccabi“ dvikovą (1:04:25); 
  • apie Jokubaičio sprendimą nedalyvauti NBA naujokų biržoje (1:10:49); 
  • kaip Jokubaitis jaučiasi po koronaviruso (1:15:54); 
  • apie pokalbius su NBA komandomis (1:25:53); 
  • kas lėmė išaugusį Jokubaičio indėlį (1:40:40).

Laidų įrašai pateikiami jums patogiose platformose – „Podbean“, „iTunes“ (taip pat ir iOS programėlėje „Podcasts“) ir „Spotify“. Kiekvienos laidos įrašą galėsite atsisiųsti ir į savo kompiuterį ar telefoną, kad jų galėtumėte klausyti sau patogiu laiku ir vietoje.

Tapti mūsų rėmėjais galite Patreon.com platformoje.

Audio įrašas:

Ankstesni įrašai:

Komentarai:
žiūrėjau podkastą ryte... vienas neįdomiausių... tik apie Karoliuko pasišaipymą apie Kairio kelnes prisiminiau... :)... Karoliuk, ar tau nebaisu žiūrėt į savo laibas kojytes aptemtas kelnytėmis iki kelių, kaip jūs jas užsimaunate?... ar tu negalvoji kad esi p.ydarų dizainerių auka?.. Neužtenka iš merginų padarė viešalkas, tai dabar tu gąsdini normalius vyrus savo kreivomis kojytėmis... Dagyvenk. palauk, tuoj vėl gryš platėjantys nuo kelių džinsai... slepiantys kreivas futbolininkų kojytes... tadu galėsi eiti pas mergas 😜
2020-11-12
Atsakyti
ilgi poteriai, tai puse klausiau vakar, puse - šiandien. Visai patiko, ypač pabaiga. Dedu šį kartą pliusą kandidatui Tiškevičiui už pagerėjusią kalbos kultūrą. Karoli, tu gal prieš kiekvieną podkastą iš vakaro įkalk!
2020-11-12
-3
Atsakyti
Anonimas
Nu nereikia tam jokubaiciui i nba dabar. Ten loterija yra, arba pakliusi ten kur duos zaist, arba isspirs tave i g lyga. Ten garantuotas minutes gauna tik ryskus talentai.
2020-11-11
-2
Atsakyti
Užpakalnis
Nu vyrai suprantu jus krepšini raukiat daugiau negu vidutinis krešinio sirgalius. Bet kartais jai šu..da pavadintu šokoladu, bet jis nebutu šokoladu. Jus viesvien ji vadintumet šokoladu...
2020-11-11
-2
Atsakyti
Ybon
Leksui Rytas nuostabus, idealizuoja viska. Vnz pagal ji viskas tobula! Sako AG apsigyne gale pries 175 cm varzova kuris gale 3kartus laisvas mete tik nieko nepataike nes buvo nusikales jau.. Tai tokios jo izvalgos..
2020-11-11
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Rokas Jokubaitis

Rokas  Jokubaitis
Rokas  Jokubaitis
MIN: 19.62
PTS: 7.4 (60%)
REB: 2
AS: 3
ST: 0.4
BS: 0
TO: 1.4
GM: 5