Įsibėgėjusi „Barcelona“ pastarosiomis savaitėmis nepasigailėdama šluoja varžovus sau iš kelio. Šarūno Jasikevičiaus auklėtiniai paskutiniąsias ketverias rungtynes, įskaitant Eurolygą ir Ispanijos pirmenybes, laimėjo net 30,3 taško pranašumu.

Katalonai praėjusią savaitę Eurolygoje 103:57 sutriuškino Berlyno ALBA, savaitgalį Ispanijoje 92:78 susitvarkė su Madrido „Movistar Estudiantes“, šią savaitę Senojo žemyno turnyre 97:55 sutrypė Stambulo „Fenerbahče“, o šeštadienį vietiniame fronte 82:53 daugiau nei užtikrintai pranoko Sevilijos „Coosur Real Betis“.

„Į aikštę žengėme susikaupę, ypatingai gynyboje, – po pergalės prieš Sevilijos ekipą kalbėjo Jasikevičius. – Buvo pakankamai lengvas vakaras bei visi galėjo įnešti savo indėlį. 

Mes esame teisingame kelyje, juo ir turime eiti. Kitos rungtynes bus vėl nauja istorija. Nekantriai laukiame kitos dvigubos Eurolygos savaitės.“

Ilgiausią – šešių – pergalių seriją Eurolygoje fiksuojanti „Barca“ trečiadienį namuose priims Pirėjo „Olympiakos“, o penktadienį – Belgrado „Crvena Zvezda“.

Ispanijoje „Barca“ žengia antra su 8 pergalėmis per 10 turų.

Komentarai:
toxe
Ar su Saru ar be saro final 4 tokia komanda su tokiu biudzetu faktas kad bus. Biski lievai yra, kad ne Saras komplektavo komanda, o buves treneris, nes Saras labai daug demesio skiria charakteriui rinkdamasis, o jo zaidimo sistemai reikia gero chrarakterio ir zaideju kurie zaidzia ne tik del asmenines statistikos, ten koks mike james is cska prapultu saro schemose del savo charakterio. Daug kas sake kad Saras nesusitvarkys su zvaigzdem, tai su situo visiskai nesutinku. Saras pakankamai geras treneris turi iq, o su zaidejais susikalbeti tuo labiau neturetu kilti problemu, nes jis kaip pats buves zaidejas jis juos puikiai supranta ir zino kada issakyti kritika, o kada pagirti. Tos zvaigzdes tokie patys zmones kaip ir kokio lietkabelio, svarbiausia yra maksimalus atsidavimas ir tikejimas sistema, jei netikesi sistema, tai ir nieko nesigaus. Barca po biski isivaziuoja, paskutines rungtynes isvis pasaka buvo, varzovai nepelnydavo daugiau 55tasku, visi zaidejai gaudavo pazaisti. Nezinau man tai saro sistema labai patinka ir kaifas ziureti i gera komandini krepsini kai dalinasi visi kamuoliu. Saro sistema palanki metikams, tas net labai matosi ziurint rungtynes, kai jie tiesiog per kiekvienas rungtynes issimeta laisvi arba po uztvaru savo metimus kuric ir abrines. Dar labai smagu, kad atsiskleidzia kiti zaidejai kurie negaudavo pakankamai minuciu ir pasitikejimo is Svetislav Pesiciaus, pvz: rolands smits labiai maloniai stebina. Labiausiai ko pasigendu is barcos lyginant su zalgiriu, tai gynybos draskymo ka darydavo lukas lekavicius, truksta kazkokio agresyvumo is izaideju, bet cia su tuo turetu susitvarkyti. Dar kartais neramina centro pozicija, Brandon Davies vienoi atakoi suzaidzia monstriskai, o kitoje suzais kaip pirmokas bandymas pralauzti ledus kai pries ji dvygubina, tas pats ir su gynyba jo. Kartais atrodo labai solidziai, o kartais kaip naujokas suzaidzia. Kito centro kaip ir nera, Artem Pustovyi 218cm bokstas tik acb zaidzia, tai brandona keicia Pierre Oriola kuris nera tikras centras, o sunkus krastas 206cm, toks kartais medinis atrodo, buna biski nepataikymu is kases arba sezono pradzioje labai daznai darydavo netaisyklinga judancia uztvara, buna ir Rolands Smits pacentruoja, keiciasi gynamaisiais. Jei brandon davies koks trauma gautu, tai baisi skyle butu centro pozicijoi. Buvo kalbu, kad gasolis gali prisijungti prie komandos, bet taip ir viskas nutilo.. Ai dar Cory Higgins neatrodo, kad butu atrades savo vieta komanda ir matosi dar neatsiskleides pilnai, neisnaudoja savo stipriuju pusiu, savo minutes gauna 25min ir 10.8pts per rungtynes, biski krites nuo praito sezono 12.4, bet sitas tikrai turi potencialo, tik kazkoks suvarzytas atrodo, gal dar po traumos neatsigaves pilnai. Nesu krepsinio specialistas, tiesiog savo nuomone norejau issakyti, nes ziuriu kiekvienas barcelonos rungtynes ir kaifas yra stebeti kai progresuoja. Saras kuria istorija!
2020-11-15
+3
Atsakyti
Ryklys.
teisingam kely kurgi ne ,sulyginam visu komandu biudzetus ir paziuresim kokiam jus kely, kai turi geriause sudety lengva kalbeti. turi eurolyga spredti se beda ir padeti tom komandom kur turi mazus biudzetus o nekisti milijonus turtyngiems.
2020-11-15
+2
Atsakyti
2xas
nx tas pyderas
2020-11-15
+4
Atsakyti
djgaffer
Laiko klausimas tik buvo,kada Barsa įsivažiuos.Daug žvaigždžių komandoje,daug skirtingų charakterių.Bet tai žaidėjai su aukštu krepšinio supratimu ir kai suprato Šaro sistemą,daužo visus kaip tik nori.
2020-11-15
+5
Atsakyti
Sariuk
Saras žino ką daro pas jo mentalitetas ir jo akių supratimas yra aukšto balanco jis po truputi ir tokias žvaigždės sustygavo dabar gražu žiūrėti kaip barsa žaidžia akei miela krepsiny ir visa tai saro dėka tai ir toliau sekanti trenerio stotelė NBB garantuotai
2020-11-15
-1
Atsakyti
Paulius jankunas
lets go guys! davai davai, energy!
2020-11-15
+7
Atsakyti
to Barcelona
o koks skirtumas? Pralaimėjimų bus visada visoms komandoms. Bet kalbant apie pergales, tai viena ir atsitiktinė pergalė su lievu žaidimu, visai kita yra pergalė grindžiama užtikrinu, gražiu žaidimu ir gera atmosfera komandoj. Dar anksti kalbėt, bet norisi tikėtis, kad pamatysim tikrą Barcos potencialą.
2020-11-15
+7
Atsakyti
Barcelona
Kazin ar ilgam bus pergaliu kelyje
2020-11-15
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.