Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Bruklino „Nets“ formuoja mainus, galinčius stipriai sudrebinti NBA. „Sports Illustrated“ apžvalgininkas Farbodas Ensaashari praneša, jog klubas inicijavo pokalbius su Hjustono „Rockets“ dėl Jameso Hardeno persiviliojimo.

Apie tai naktį iš sekmadienio į pirmadienį patvirtino ir ESPN, kuris skelbia, kad Hardeno prioritetų sąraše „Nets“ yra pirmoje vietoje, o Hardenas ir Bruklino komandos žvaigždė Kevinas Durantas tai aptarė tarpsezoniu.

Pridedama, kad „Rockets“ generalinis direktorius Rafaelis Stone'as kitoms komandoms teigia, kad klubas planuoja kitą sezoną Hardeną turėti savo sudėtyje, tačiau klubas taip pat išklauso kitų ekipų pasiūlymus.

Kaip rašo „Sports Illustrated“, „Nets“ yra pasiryžusi pasiūlyti pastarojo sezono lyderius Spencerį Dinwiddie (vid. 20,6 tšk.), Carisą Levertą (18,8 tšk.), Taureaną Prince'ą (12,1 tšk.) ir Jarrettą Alleną (11 tšk. ir 9,9 atk. kam.).

Ensaashari vertinimu, „Nets“ ir „Rockets“ sandoris – realus, tačiau dar susitarimo kol kas nėra. Visgi kol kas nė vienas iš didžiųjų JAV sporto žiniasklaidos kanalų šios informacijos netvirtina.

31-erių Hardenas Hjustone žaidžia nuo 2012-ųjų, kada buvo išmainytas Oklahomos „Thunder“ ekipos. Rankas šios superžvaigždės link tiesti galvoja ir Filadelfijos „76ers“, pas save pasikvietusi buvusį „Rockets“ generalinį direktorių Darylą Morey.

Brukline artėjantį sezoną į aikštę grįš Hardeno buvęs komandos draugas Oklahomoje Kevinas Durantas, kuris pastaruosius metus gydėsi Achilo sausgyslės traumą.

Hardenas praėjusį sezoną NBA vidutiniškai rinko po 33,6 taško, 7,6 rezultatyvaus perdavimo, 6,4 atkovoto ir 1,8 perimto kamuolio.

Krepšininką ir Hjustono komandą sieja garantuotas dvejų metų kontraktas, pagal kurį snaiperis susižers 85,7 mln. JAV dolerių.

Prieš 2022-2023 m. sezoną žaidėjui priklauso teisė apsispręsti dėl 47,4 mln. JAV dolerių metinio atlyginimo.

Komentarai:
Propeleris
Va todel Nba ir nebeidomus kaip pries 10 ar seniau metu .. Nebera meiles sportui, viskas matuojama pinigais (tai dar galima suprasti nes kyla algu kepures ir algu visi nori maximaliu, kas nenores uzdirbt kuo daugiau kai turi proga), bet tas draugu keliem sezonam susibegimas vienas pas kita cirkas, nebera noro but geriausiu ir sakyt kad atvedziau komanda i titula, geriau susibega i kruva 3 zviozdos kad laimet titula.. Sakykit kaip norit bet man del to nba ir nebeidomus sportiniu principu, del to ir gaunasi tas bek ir mesk zaidimas, tai tik mano nuomone.
2020-11-16
+9
Atsakyti
ed
Iš karto amen klubui... Čia tie žaidėjai kurie nežaidžia komandai, o žaidžia sau... Tai 3 žaidėjai vienu metu, kurie nori kamuolį turėti ? No... Gaus malku nuo silpniausios komandos, nors ant popieriaus atrodys įspūdingai Nets..
2020-11-16
-1
Atsakyti
Lol
geri mainai butu, dar jei westbrooka ikeistu i koki starto penketo žaideja + kelis naujomu saukimus isvis super
2020-11-15
+8
Atsakyti
Anonimas
O nenoretu netsai tiesiog pasilikt dabartine sudeti? 3 zgaigzdes ir 0 bencho negerai reguliariam sezonui jei vienas susitraumuoja. Jau matem kad nets gali i playoffs patekt ir be abieju zvaigzdziu.
2020-11-15
+8
Atsakyti
djgaffer
Turi garantuotą kontraktą,bet vistiek gali būti išmainytas.Tai nieks ten negarantuota tada,jei bet kas bet kada gali pasiimti,ką nori Atrodo,kad tie kontraktai tik dėl vaizdo,užsimanė mainų klubai ir žaidėjas išvyksta.
2020-11-15
+7
Atsakyti
Alen
Jei ivyktu šie mainai tai Rockets išloštu visgi Allen,Prince,Lavert ir Dinwiddie gali buti startinio penketo žaidėjai + Westbrook.
2020-11-15
-1
Atsakyti
aludaris
nba patapo visiskai zwaigdziu lyga.James,Durantai renka all star komandas,o baltieji savininkai tik gali ziuret ir tenkintu ju norus :)) Turi 3 metu garantuota kontrakta uz 100 mln... nu ir kas sugalvojo all staras kad nori kitur lost ir turi ji keist ziauri lyga :D D.Sternas turbut negali ilsetis ramybej matant is dangaus visa tai,tiek savininkai,tiek komisaras nba paliko begaliu visiskai,tik mokekit jiem simtus milijonu arba mest nezaisim black lives matter :)
2020-11-15
-3
Atsakyti
ub1s
butu tikrai geras sprendimas, jei Hardena atiduotu uz siuos zaidejus, dar ir Westbrooka ismainius i gera packa butu visiskai nauja, solidi komanda.
2020-11-15
+8
Atsakyti
Karolis
Keistas planas, Nets su dabartine sudėtimi galėtų pakovot dėl žiedų. Jei iškeis lyderius į Harden tai šansų kovot neliks. Aišku ant popieriaus gerai atrodo big3, marškinėlius ir abonementus parduos. Tai iš pinigų pusės sprendimas pelningas.
2020-11-15
-3
Atsakyti
R
Nets i lenteles dugna kelia tiesiasi.
2020-11-15
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.