Nuotr.: AP-Scanpix
Nuotr. AP-Scanpix

Los Andželo „Lakers“ žvaigždė Anthony Davisas nutarė atsisakyti galimybės pratęsti kontraktą paskutiniam sezonui ir netrukus taps laisvuoju agentu, paskelbė „Yahoo Sports“.

Anthony Davis

Anthony  Davis
Pozicija: PF, C
Amžius: 27
Ūgis: 208 cm
Svoris: 115 kg
Gimimo vieta: Čikaga, JAV

Davisas atmetė 28,7 mln. JAV dolerių vertės kontraktą artėjančiam sezonui. Toks jo sprendimas yra vertinamas iš verslo pusės – jis vietoje vieno sezono sutarties gaus ilgalaikį pasiūlymą. 

Be to, pasibaigus naujai sutarčiai, Davisas NBA veikiausiai jau bus praleidęs 10 metų, todėl pretenduos į maksimalios vertės atlyginimą. Jis stipriausioje pasaulio lygoje žaidžia nuo 2012 metų.

Kaip rašo ESPN, „Lakers“ krepšininkui pasiūlys kelis naujos sutarties variantus ir tarsis dėl sandorio, kuris Davisui tiktų labiausiai.

Krepšininkas praėjusį sezoną rinko po 27,7 taško, atkovojo po 9,7 kamuolio, atliko po 3,5 rezultatyvaus perdavimo ir blokavo po 1,4 metimo, o „Lakers“ iškovojo NBA titulą.

Komentarai:
Hvcc
Koks avinas parašė šią nesamonę? Sezonui prasidėjus, kalbu apie praeitą, buvo aišku, kad pliuso neims, o pasirašys naują kontraktą su Lakers. Clickbaitinis eilinis mėšlas parašytas.
2020-11-18
+5
Atsakyti
su chronium
Bronium draugyste baiges?
2020-11-17
-1
Atsakyti
Rolandas
Sutinku su tuom , kad logiskai masto. Kiek maciau, tai rondo ir cwp irgi taps laisveji. Tad lakers tures rast gera centra ir gyneju.
2020-11-16
+1
Atsakyti
djgaffer
Logiškai mąsto.Pačiam pike yra,po Broniaus antras svarbiausias žaidėjas komandoje,tai vertas dar daugiau.O pati komanda gali ilgam įsitvirtinti viršūnėje,nes dar ir Schroderis greičiausiai ateis.Laiminti komanda,daug pinigų,puikus miesta,Davisui manau viskas tinka.
2020-11-16
-1
Atsakyti
Justui
taigi jis negali dar pretenduoti i maxkontrakta
2020-11-16
-2
Atsakyti
Justas
2 metai 90mil arba 5 metai 250mil
2020-11-16
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.