Nuotr.: BNS
Nuotr.: D.Lukšta
Nuotr.: D.Lukšta
Nuotr.: BasketNews.lt/D.Lukšta
Nuotr.: BasketNews.lt/D.Lukšta
Nuotr.: BNS
Nuotr.: D.Lukšta
Nuotr.: D.Lukšta
Nuotr.: BasketNews.lt/D.Lukšta
Nuotr.: BasketNews.lt/D.Lukšta

Intensyvią savaitę pasitinkanti Maskvos CSKA sieks Kaune pratęsti trijų pergalių seriją, kuri padėjo pavyti kurį laiką Eurolygoje pirmavusį „Žalgirį“.

Martino Schillerio auklėtinių iššūkiui besirengiantis Dimitris Itoudis pagarbiai atsiliepė apie daugkartinius Lietuvos čempionus bei išskyrė, kuo yra paremtas kauniečių žaidimas.

„Žalgiris“ demonstruoja labai agresyvų krepšinį, kas jiems iki šiol leido pasiekti puikių rezultatų, – pasakojo Itoudis. – Komandoje surinkti krepšininkai ir treneriai – itin motyvuoti. Žalgiriečiai stipriai kovoja dėl atšokusių kamuolių, gerai dalijasi kamuoliu.

„Žalgiris“ – mobili komanda, naudoja daug užtvarų be kamuolio, žaidžia daug pikenrolų, kamuolį perleidžia iš rankų į rankas ir rungtyniauja tikrai greitai. Turime atsakyti tokiu pat energijos, motyvacijos ir koncentracijos lygiu, kadangi jie rungtyniauja ypač susikaupę ir kiekvieną mačą žaidžia tarsi tai būtų jų finalas.“

Rusijos klubo puolėjas Semionas Antonovas istoriškai pažvelgė į CSKA ir „Žalgirio“ mūšį, tačiau tuo pačiu išskyrė ir įtemptą maskviečių grafiką. 

Po dvikovos Kaune CSKA ketvirtadienį lauks rungtynės Miunchene su vietos „Bayern“, o sekmadienį – Permėje su Kazio Maksvyčio treniruojama „Parma“.

„Žalgirio“ ir CSKA mūšiai – klasikiniai dar iš Sovietų Sąjungos laikų, kada kovodavo daug puikių krepšininkų, – sakė Antonovas. – Per šešias dienas sužaisime trejas rungtynes, todėl mes turime išlikti šviežūs. Į išvykas pasileidžiame su mintimi tik laimėti. 

Iš „Žalgirio“ analizės matyti, jog pasikeitė jų žaidimo stilius, bet kaip ir anksčiau, jie kietai kaunasi gynyboje, dalijasi kamuoliu ir vykdo trenerio nurodytą planą. Mums bus kiek lengviau, nes jie neturės tūkstantinės fanų armijos.“

Antradienio mūšis Kaune startuos nuo 20 valandos. Penktadienį „Žalgiris“ antrąsias Eurolygos savaites rungtynes išvykoje žais su Milano „AX Armani Exchange“.

Martino Schillerio komentaras prieš dvikovą su CSKA:

Komentarai:
J
O kur žaidėjų reakcijos, kad žaidžia iš meilės, kai nėra rekiančio žmogaus? Ar jau nauja meilė irgi praėjo? vis tik krepsininkai yra buduliai ir toliau savo nosies nemato. Bepigu Milakniui taip saukti, kai karjera baigiasi. O kiti?
2020-11-17
+12
Atsakyti
Ach uienas finalas
tel avive buvo.Sia savaite du tokie dar pareina.Itudi,nesityciok is austro!nes tutis supyks!
2020-11-17
-2
Atsakyti
Adomaitis
Aha, ypatingai rungtynes pries Maccabi zaide kaip finala...
2020-11-17
+1
Atsakyti
K7
tai praeitas finalas Žalgiriui buvo ne koks!!
2020-11-16
+5
Atsakyti
uz zalgiri
atbels kaip obuolius ryt zalgiriuka
2020-11-16
+1
Atsakyti
djgaffer
Kad apie CSKA tą patį galima pasakyti.EL kol kas neblizga,VTB lygoje jau du pralaimėjimus turi.Apsipirko neblogai,bet žaidimas kol kas šlubuoja.Gerbiu Itoudį,tačiau jo komandai kiekvienos rungtynės taip pat labai svarbios po tokio slogaus starto.
2020-11-16
+11
Atsakyti
prie nevėžio
Su visa pagarba ,,Žalgiriui,, ,bet Itoudis stipriai nusišnekėjo.
2020-11-16
-1
Atsakyti
saulius
Kiekvienas rungtynes kaip finalą. Jei neturi ką sakyti tai išvis tegul nekalba. Pas žydus tai tikrai buvo finalas
2020-11-16
-7
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.