Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Praėjusios savaitės Eurolygos rungtynes dėl koronaviruso atvejų klube praleidusi Milano „AX Armani Exchange“ (3-2) pastaruoju metu sulaukia gerų naujienų iš gydytojų.

Iš pradžių buvo pranešta, jog keli koronaviruso testų rezultatai buvo neteisingi, o dabar vyriausiasis treneris Ettore Messina džiaugiasi po traumų sugrįžtančiais krepšininkais.

„Nors ir neturėsime traumuoto Luigi Datome, tačiau Malcolmas Delaney, Kevinas Punteris ir Riccardo Moraschini jau gali žaisti. Žinoma, jie dar nėra geros sportinės formos“, – prieš trečiadienio mačą su Belgrado „Crvena Zvezda“ (3-5) kalbėjo italas.

Moraschini ir Punteris jau rungtyniavo savaitgalį Italijos pirmenybėse, o Delaney ant parketo žengs pirmą kartą nuo spalio 16-osios.

Tiesa, lieka neaiški Kalebo Tarczewskio ir Michaelo Rollo situacija – oficialiai nebuvo atskleistos COVID-19 užsikrėtusių krepšininkų tapatybės, tačiau būtent pastarieji praleido savaitgalio rungtynes.

Penktadienį Milano klubas namuose 21 val. 45 min. priims Kauno „Žalgirį“ (5-4).

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Šį sezoną metamos baudos

74%
15,6
Pataiko: 15,6
Taiklumas: 74,3%
Vieta lygoje: 3
Geriausias pasiekimas: 22
Blogiausias pasiekimas: 9
Daugiausia pataiko: Malcolm Delaney