Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Į rikiuotę šiame sezone grįžti turėjęs „Golden State Warriors“ snaiperis Klay Thompsonas ant parketo nebepasirodys.

Klay Thompson

Klay  Thompson
Pozicija: SG, SF
Amžius: 30
Ūgis: 201 cm
Svoris: 93 kg
Gimimo vieta: Los Andželas, JAV

Adrianas Wojnarowski praneša, kad Thompsonas treniruotėje nusitraukė Achilo sausgyslę ir 2020-2021 m. sezone nežais.

Vis tik teigiama, jog krepšininkas atlikęs reabilitaciją turėtų pilnai išgyti.

Remiantis ESPN žurnaliste Ramona Shelburne, Los Andžele sportavęs krepšininkas po šuolio pajautė skausmą blauzdos srityje. Išsamesni tyrimai atskleidė pačią niūriausią diagnozę.

30-metis krepšininkas dėl 2019-ųjų NBA finale trūkusių kryžminių raiščių praleido visą 2019-2020 m. sezoną.

Komentarai:
Anonimas
Gal uzteks kasioram sportuoti zemuose futbolo stiliaus keduose? Daug tu ziauriu traumu kliuvo butent tokius kedus nesiojantiem zaidejam kaip pvz kobe, KD ar cousins. Kobe buvo sita mada ineses ir sau karjera susitrumpino keliais sezonais.
2020-11-19
-2
Atsakyti
kasioguru
ble, bnews, avigalviai jus konkretus - koki suda cia paraset? paskaiciau angliskai, tai achilo suasgysles plysimas, o ne nutrukimas. as ir galvoju, kaip cia taip nutruko ir iskart nezinojo. pasirodo jus moliai issiverst normlaiai nesugebejot. tai dar ner taip baisiai.
2020-11-19
+1
Atsakyti
Propeleris
Ne specialistuose kalte cia o pas sportininka, visi turi savo limitus ir net geriausi specialistai nepades ju pagerint kazkas neatlaikys.
2020-11-19
+1
Atsakyti
kasioguru
nesu nei profas sportininkas, nei gydytojas, bet tai, kas parasyta, yra absurdas - nusileido po suolio ir pajuto skausma, o persvietus paaiskejo, kad nutruko achilas. :) nu nekart esam mate, kaip truksta achilas aikstej (KD, Powell), ten net sviest nieko nereikia, plika akim matosi, kaip raumenys nusoka, ir zaidejai sukniumba. anyway, GS galima laidot su visam, kita vertus dabar bus labai gerai matyt, ko vertas Curry be Klay, aisku jei vel nesusizeis kokio rieso ir tipo gydysis visa sezona, kaip pernai. :)
2020-11-19
-1
Atsakyti
Vertejas
Tear - iplysus, rapture - nutrukimas. Woj jau patweetino, kad variantas ne pats baisiausias ir reabilitacija bus siek tiek paprastesne, reiskia achilas ne pilnai nutruko, o tik dalinai nuplyso.
2020-11-19
+2
Atsakyti
djgaffer
Žiauri diagnozė,GSW vėl nieko gero nesišviečia.Šiaip įdomu,kad apie JAV daktarus ir fizinio ruošimo trenerius susidariusi nuomonė,kad jie vos ne geriausi pasaulyje.Bet kai pažiūri,nieko jie ten blatno nepadaro,o žaidėjai jei traumuojas,tai labai rimtas traumas patiria.Reiškias nėra ten kažkokie super tie jų specialistai,o kaip tik net vieni prastesnių.
2020-11-19
-4
Atsakyti
Oh well
styprybes Klay Thompsonui.. bet kita vertus tai nereiks ziuret tos GSW parodijos vykusios paskutinius 5 metus. karma baudzia GSW uz sugadinta balansa nba krepsinyje. nepykit GSW fanai bet jusu vieta dugne ir malonu kad griztate ten kur jum ir vieta
2020-11-19
+2
Atsakyti
Spectre
antri metai be splashinimo ..
2020-11-19
Atsakyti
Alioalio
nesuprantu kaip galima tokes traumas patirti..nba cirkas..ten ka nera spedialistu??gi nuo tokios traumos kiekvienas specialistas sako kad reikia i diena 2 litrus pieno isgerti,ir tokiu traumu niekados nepatirsi
2020-11-19
-12
Atsakyti
Tilas
styprybes thomson
2020-11-19
-6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.