Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Alytaus „Dzūkijos“ komandoje buvo užfiksuotas pirmasis koronaviruso susirgimo atvejis. Neįvardytas Alytaus klubo krepšininkas nejaučia jokių šiai infekcijai būdingų simptomų, skelbiama dzūkų pranešime spaudai.

Visi Alytaus komandos nariai nuo šiol saviizoliuojasi keturiolikos dienų laikotarpiui.

Dėl šios priežasties sekmadienį vykti turėjusios rungtynės tarp „Dzūkijos“ ir „Žalgirio“ yra nukeliamos vėlesniam laikui. 

Penktadienį apie pirmąjį COVID-19 atvejį komandoje pranešė ir Vilniaus „Rytas“, šeštadienį namuose turėjęs žaisti su Klaipėdos „Neptūnu“.

Atsižvelgiant į tai, kad tiek Kauno „Žalgirio“, tiek „Neptūno“ komandų 11 turo varžovai dėl COVID-19 ligos rizikų valdymo rungtyniauti negali, sekmadienį (lapkričio 22 d.) „Betsafe-LKL“ čempionate tarpusavyje susirungs Kauno ir Klaipėdos ekipos. 

Komentarai:
Sigis
besimptomiai ,net nieko nejaucia cirkas avim toliau vyksta
2020-11-20
Atsakyti
To Anonimas
Tai siūlai viską nutraukti, užsidaryti į bunkerį ir laukti kol corona virusas baigsis? Nėra čia kažkokia tragedija, kad reikia stabdyti čempionatą...vieni suserga, kiti pasveiksta, žaisti yra kam ir tegul žaidžia...
2020-11-20
-4
Atsakyti
Kosmaras
atrodo Kuri laika jau ramu Buvo ir vel viska keicia koreguoja Kaip Tycia Cia Rytui dabar Dzukija anksciau ar veliau butu Covidas
2020-11-20
-3
Atsakyti
Anonimas
Tai gal dabar LKL atsibus? Laikas bent laikinai sustabdyti čempionatą nes akivaizdu padėtis darosi nekontroliuojama o LKL tyli
2020-11-20
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.