Nuotr.:

Šiandien, pirmadienį, įvyks jau dvyliktasis „BasketNews.lt protmūšio“ rudens sezono žaidimas su įskaitiniais dalyvių taškais. Šiame žaidime dalyvauja „BasketNews.lt“ patronai.

21 val. prasidėsiantis žaidimas tradiciškai bus transliuojamas Twitch.tv platformoje, o žaidžiamas – per „ahaslides.com“. Transliacijai rekomenduojame „Google Chrome“ naršyklę.

Šiandienos žaidimo nugalėtojas laimės išorinę bateriją (powerbank) iš mi-home.lt.

Visi „BasketNews.lt“ remiantys patronai turnyre dalyvaus nuo rudens iki didžiųjų metų švenčių žiemą (iš viso 15 žaidimų).

Kiekvieno žaidimo geriausiųjų dvidešimtukas renka taškus, kurie sumuosis ir lems, kam atiteks didysis prizas – 55 colių „Xiaomi“ televizorius, kurį įsteigė žaidimo rėmėjas „mi-home.lt“. Dabartinę turnyrinę lentelę galite peržiūrėti paspaudę čia.

„BasketNews.lt“ patronais tapti galite paspaudę čia (per mėnesį sumokant bent 5 eurus).

Stebėti žaidimą nuo rudens galės visi skaitytojai, tačiau žaisti – tik tie, kurie taps patronais arba susimokės vienkartinį mokestį.

Kaip ir iki šiol, kas savaitę bus apdovanojami ir 3 geriausiai protmūšyje pasirodantys žaidėjai, taip pat didžiausią šuolį per savaitę atliksiantis žaidėjas.

Protmūšius sudaro 4 „kėliniai“ po 7 klausimus iš įvairių krepšinio pasaulio temų. Taškai skiriami ne tik už teisingus, bet ir už greitus atsakymus.

Vienuoliktasis sezono žaidimas:

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.