Nuotr.: Fotodiena.lt/M.Baranauskas
Nuotr. Fotodiena.lt/M.Baranauskas

Vatikane pirmadienį užfiksuotas beprecedentinis atvejis: NBA krepšininkai susitiko su popiežiumi Pranciškumi.

Vatikane lankėsi Marco Belinelli, Kyle'as Korveris, Jonathanas Isaacas, Sterlingas Brownas, Anthony Tolliveris bei NBA žaidėjų asociacijos vadovė Michele Roberts.

Ši delegacija su popiežiumi bendravo apie NBA žaidėjų darbą, siekiant kovoti už socialinę lygybę.

ESPN praneša, jog pats popiežius Pranciškus susisiekė su žaidėjų asociacija ir suorganizavo susitikimą.

Apie susitikimą ir pokalbį su popiežiumi žaidėjai plačiau turėtų pasisakyti grįžę iš Vatikano antradienį.

Komentarai:
djgaffer
Viskas kaip ir gražu,tik man įdomu,pagal kokį principą buvo atrinkti būtent šitie žaidėjai.Žinomi jie aišku,bet nėra pirmo ryškumo žvaigždės.Suprasčiau,koks Bronius būtų atlėkęs,tai jau būtų kažkas tokio.Bet aišku žaidėjams čia bus atsiminimas visam gyvenimui.
2020-11-23
+7
Atsakyti
As
kvailesnio popieziaus dar nera buve
2020-11-23
+6
Atsakyti
alioalio
Tikiuosi,be vaiku buvo kai susitiko su tais ale kazkokios mitines butinybes ale \'Dievo\' tarnais.......nes kazkaip labai jau daug vaiku nukencia nuo ju
2020-11-23
-3
Atsakyti
Anonimas
Uz kokia socialine lygybe? Siaubti miestus griaunant parduotuves ir vagiant daiktus? Black lives matter protestai? Tikiuosi popiezius supranta kad sitie socialistiniai anti-fa "revoliucionieriai" yra taip pat ir pries religija. Socialine nelygybe butu galima nemazai sutvarkyt nustojus vogti is zmoniu ir pardavineti narkotikus ghetto rajonuose, tada ir mentai nesisaudys kaip isproteje. Juodis nuo juodzio zusta simta kartu dazniau nei nuo "rasisto" mento.
2020-11-23
+1
Atsakyti
...
Popiežius irgi pradės propaguot tuos besmegenius BLM?
2020-11-23
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.