Pirmadienį į didžiausią Lietuvoje viešbutį „Radisson Blu Hotel Lietuva“ pradėjo rinktis pirmieji svečiai.

Šio viešbučio centrinės durys šią savaitę bus išskirtinai atviros tik keturių šalių rinktinių krepšininkams, FIBA atstovams ir turnyro organizatoriams.

Laikantys griežtų reikalavimų bus ruošiamasi savaitgalį vyksiančioms Europos čempionato atrankos turnyro rungtynėms.

„Būti šio renginio dalimi mums labai daug reiškia, – kalbėjo „Radisson Blu“ viešbučio generalinis direktorius Danielis Baranowski. – Mes jaučiamės privilegijuoti ir pagerbti, kad galime surengti tokį prestižinį renginį. Šie metai, dėl suvokiamų aplinkybių buvo labai sunkūs paslaugų sektoriui, tačiau turėti tokią galimybę yra puiku ne vien verslo atžvilgiu.

Šis renginys mums suteikia galimybę parodyti visiems, kodėl būtent mes esame saugiausias, bei aukščiausius standartus atitinkantis viešbutis šiuo laikotarpiu rengti tokio masto renginį Lietuvoje.

Mūsų viešbutis turi aukščiausias pasirengimo ir higienos priemones, kurių laikėmės visus metus, dėl to mes jaučiamės įvertinti Lietuvos krepšinio federacijos, kad jie mumis patikėjo.“

Nuotr. Ž. Vingelis

Kiekviena rinktinė turės tik jai priskirtą viešbučio aukštą, kuriame gyvens ir jų atstovams bus tiekiamas maistas. Anot viešbučio generalinio direktoriaus, tai didelis iššūkis, tačiau darbuotojai yra viskam pasirengę.

„Mano manymu didžiausias iššūkis yra tai, kad privalome išlaikyti maitinimo reikalavimus, kuriuos turi visos įstaigos, tai yra maistas išsinešimui arba maisto pristatymas, nepaisant to, kad esame burbule. Tačiau „Radisson“ viešbutis dirba tokiu principu, jog kiekvienai problemai mes visada surandame sprendimą. Mes jaučiamės pasiruošę atsižvelgdami į tai, kad šiais metais jau turėjome patirties vykdydami kelis renginius, kuriuose dalyvavo daugiau nei 200 žmonių, kur mes turėjome specialius maitinimo bei sanitarijos reikalavimus.

Šiam renginiui mes taip pat pritaikėme visas reikalingas saugos priemones ir padarėme „pop-up“ restoranus žaidėjų gyvenamuose aukštuose, kad jie galėtų gauti maisto ir mėgautis juo savo kambariuose. Tai buvo vienas didesnių logistinių iššūkių, bet vis dėlto, mes su komanda sugebėjome rasti patrauklų sprendimą visiems“, – pridūrė viešbučio vadovas.

Nuotr. Ž. Vingelis

Pirmoji į viešbutį atvyko Belgijos rinktinė, o Lietuvos krepšininkai į jį privalo susirinkti iki antradienio pietų.

Pirmą bendrą treniruotę Lietuvos rinktinė surengs antradienį vakare, o lapkričio 27 dieną išbandys savo jėgas su dar atrankoje nesutikta Danijos rinktine. Lapkričio 29 dieną šalies rinktinė sieks revanšo prieš pirmame rate antausį skėlusią Belgiją. Abejas rungtynes tiesiogiai transliuos TV3 televizija.

Kol kas lietuviai C grupėje užima antrąją vietą ir ja dalijasi su Čekijos ekipa – abi komandos yra iškovojusios po vieną pergalę ir patyrusios po vieną pralaimėjimą. Pirmoje vietoje – be pralaimėjimų žengianti Belgija, o grupės dugne – pergalės skonio dar nepajutusi Danija.

Nuotr. Ž. Vingelis

Komentarai:
Propeleris
Graziai cia apvele ta burbula kad laimetu macus, nupenes belgu atletiskus juodus su nemokamu maisu tie bus aptinge ir laimes Lietuva :D
2020-11-23
-2
Atsakyti
X
koks gi čia burbulas renkasi šiandien o jau 27 dieną žais. kai tuo tarpus karantinuotis reikėtų minimum čia tik minimum 7 dienas. tai tik burbulo įmitacija. kaip sakant lygesni už lygius gali užsiiminėti veikla o visi kiti ir lauke su "kaukėmis" sportuokit .
2020-11-23
-2
Atsakyti
djgaffer
Tokiam "burbule"ir aš norėčiau pagyvent.Viskuo aprūpinti,maistas,kokio tik nori.Tik paskambink ir pristato greitai,mokėt nieko nereikia.O kur dar visi patogumai.Rik žaisk ir ilsėkis.🙂
2020-11-23
+4
Atsakyti
D
Graži reklama.
2020-11-23
+4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.