Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Pernai vasarą per mainus Finikse nutūpęs Dario Šaričius įsitvirtino „Suns“ klube. ESPN žurnalistas Adrianas Wojnarowski praneša, jog 26-erių sunkusis krašto puolėjas su Arizonos komanda susitarė dėl naujos trejų metų ir 27 mln. JAV dolerių sutarties.

Dario Saric

Dario  Saric
Pozicija: PF
Amžius: 26
Ūgis: 208 cm
Svoris: 104 kg
Gimimo vieta: Šibenikas, Kroatija

Kroatas pastarąjį sezoną buvo vienas iš pagrindinių „Suns“ žaidėjų.

Jis vidutiniškai rinko po 10,7 taško, 6,2 atkovoto kamuolio bei 1,9 rezultatyvaus perdavimo.

2019 m. vasarą Šaričių į Finiksą išsiuntė Minesotos „Timberwolves“, kuriai jis atstovavo vieną sezoną. 2016-aisiais NBA duris pravėręs puolėjas pirmus dvejus metus gynė Filadelfijos „76ers“ garbę.

Apie visas NBA žaidėjų sutartis su klubais skaitykite čia.

Komentarai:
alioalio
Siaip idomiai jo karjera pakrypo...jaunimo rinktinese isvis nesveikai dominavo ir buvo no izaidejo iki sunkaus krasto...na pries NBA Efesa isties puikiai zaide 20-21 metu po 12 tasku 6 atk kam....bet taip metimo stabilaus ir neaatrado....gaila..galejo buti geresnis su tokiu ugiu tokiais igudziais galvojau geresnis bus...bet aisku 9 mln doleriu i metus....vistiek tapo super zaidejiu,gal tik ne tokiu kokiu daug kas galvoji...kad nowitzki,pau gasol ir t.t.
2020-11-24
-6
Atsakyti
djgaffer
Paulas atėjo,Šaričius lieka,dar Bookeris su Aytonu yra.Startinis neblogas,Suns šiemet tikrai gali dėl PO pakovoti.Arti jų būdavo pastaraisiais metais,bet pritrūkdavo patirties.Tai atėjus Paului,jau ir tą turės.
2020-11-23
-4
Atsakyti
Anonimas
unikalūs universalus žaidėjas gaila kad jau kiek greičio prarado ir pamažu krypsta link meškino bet greičio ir staigumo dar turi
2020-11-23
-8
Atsakyti
Anonimas
Puolime sunsai bus labai rimti, manau si sezona jau turi patekti i playoffus vietoj grizliu arba thunderiu kuriems playoffsai nesisviecia.
2020-11-23
+4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.