Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Vašingtono „Wizards“ nesiruošia skirtis su dešimtmetį komandai atstovaujančiu Johnu Wallu, tokią klubo poziciją mainų gandų fone ištransliavo generalinis direktorius Tommy Sheppardas. 

John Wall

John  Wall
Pozicija: PG
Amžius: 30
Ūgis: 193 cm
Svoris: 89 kg
Gimimo vieta: JAV

Praėjusį savaitgalį Shamsas Charania iš „The Athletic“ skelbė, jog 30-metis krepšininkas pareikalavo mainų, o dar anksčiau signalizavo apie „Wizards“ inicijuotas derybas su Hjustono „Rockets“ dėl galimybės persivilioti Russellą Westbrooką atiduodant Wallą.

Tačiau Sheppardas tai neigė, pažymėdamas, jog ir kitos žvaigždės Bradley Bealo situacija – lygiai tokia pat.

„Nėra jokių problemų tarp manęs ir Johno, taip pat ir tarp Wallo bei „Wizards“, – aistras ramino klubo direktorius.

„Wizards“ vadovas patikino, jog dar šį rytą jis stebėjo dvejus metus nežaidusio Wallo treniruotę. Šio gynėjo sugrįžimas kartu su puikų sezoną turėjusiu Bradley Bealu priešakyje turėtų būti lyg naujas etapas.

„Wallas vėl trykšta savo sprogstamąja jėga. Jis puikiai atakuoja iš toli, kas turėtų būti didžiulis mūsų komandos ginklas, – kalbėjo Sheppardas. – Nekantrauju vėl pamatyti Wallą ir Bealą kartu aikštėje.“

„Wizards“ su Wallu 2017-aisiais pasirašė naują ketverių metų ir 170 mln. JAV dolerių sutartį, kuri įsigaliojo nuo 2019-ųjų. 

Per likusius tris sezonus krepšininkui priklauso 132,9 mln. JAV dolerių.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.