Nuotr.: FIBA
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: FIBA
Nuotr.: FIBA
Nuotr.: FIBA
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: FIBA
Nuotr.: FIBA

Lietuvos rinktinė ruošiasi penktadienio dvikovai su Danijos rinktine, o vyriausiasis treneris Darius Maskoliūnas prieš būsimą akistatą teigė, jog treniruočių įdirbį geriausiai parodys rungtynės.

„Ką pavyko išspausti, pamatysime penktadienį ir sekmadienį. Visas procesas, manau, praėjo normaliai ir be jokių trikdžių. Kažką išmokome, tikiuosi, kad tai padarėme gerai. Praktika parodys“, – prieš dvikovą sakė strategas.

Kalbėdamas apie Danijos rinktinę, Maskoliūnas išskyrė varžovų lyderį Iffe Lundbergą bei pažymėjo, jog šio vakaro varžovai nejaus papildomo spaudimo.

„Turi tikrai neblogų gynėjų. Vienas iš jų žaidė ir tebežaidžia aukštame lygyje. Buvęs ACB lygos žaidėjas, dabar rungtyniauja Lenkijoje ir VTB Vieningosios lygos pirmenybėse. Kažką išskirti sunku, bet faktas, jog visi moka žaisti krepšinį ir pataikyti. Gal kiek lėtoki, bet neblogi aukštaūgiai, tačiau neapsimetinėsiu – pernelyg gerai jų nepažįstu.

Peržiūrėjus jų rungtynes iš pirmojo lango, buvo galima matyti, jog žaidžia drąsiai, jų niekas neslegia. Vis tiek jie yra priskiriami prie autsaiderių, o tai jiems suteikia laisvės, drąsos ir danai tampa pavojingais varžovams bet kam“, – apie penktadienio varžovus sakė Maskoliūnas.

Strategui pritarė ir komandos kapitonas Mantas Kalnietis.

„(Pasiruošti) pavyko maksimaliai, kiek galima tokiu momentu išgauti naudos. Kažko labai daug neprisiruoši, bet visiems sąlygos tokios pačios ir pasitreniravome, ką norime išgauti gynyboje, kaip pulti, įsivedėme pagrindinius pradmenis daugiau nėra laiko kažką čia sukonstruoti. Sunkiai galima įžvelgti vasaros stovyklos naudą, galbūt tik tiek, kad vasarą pasimokėme bendro žaidimo rėmo, tiek gynyboje, tiek puolime tokių mažų detalių, aišku, yra naudos, bet kad dabartinės pusė komandos ten buvo, pusė nebuvo, tai dėl to sudėtingiau.

Jaunimas atrodo gerai, kaip visada, nėra jokių bėdų, visi jauni lietuviai atvažiuoja į rinktinę duoti kažką gero, aišku, turbūt yra jaudulio, bet visa situacija su pandemija, visas startas be žiūrovų gal kažkiek tą įtampą nuims“, – pozityviai apie Lietuvos rinktinės naujokus atsiliepė Kalnietis.

Lietuva su Danija žais Vilniaus „Avia Solutions Group“ arenoje. Dvikovos pradžia – 19 val. 30 min.

Komentarai:
Peticija
Grąžinkim Adomaitį!!!
2020-11-27
-5
Atsakyti
Smashed cheesy batata
ar čia jau yra Lietuvos krepšinio dugnas pasiektas? prieš tokius oponentus susirenka žaidėjai ir sunešioj į vienus vartus neapsikrovę kažkokiomis teniruotėmis, treneriai sau ramiai pasižiūri kas vyksta aikštėje. O dabar treneris kažkokias pasakas šneka, ar čia žaidėjai atvyksta išvis net nesirengę žaisti krepšinio? kaip suprasti tokias nesąmones??
2020-11-27
+3
Atsakyti
Jim
Daug metų gyvenu Danijoje. Jiems krepšinis yra dzin, daugiau nei puse nežino kad turi nacionaline komanda, o žaidžiantys joje yra emigrantu vaikai iš balkanų ir t.t. Na turi jie viena krepšinio kluba Arhuso baken bears žaidžiant cempionu lygoje, daugiau nera nei vieno klubo stipresnio uz nkl klubus. Bet žinant kad tikrai lietuva ritasi žemyn , tad nenustebsiu kad bus kova ar sunki pergalė.
2020-11-27
+4
Atsakyti
Klaipeda
Zinant sita fizruka galima tiketis visko, ir pralaimejimo su sirena ir triuskinancio pralaimejimo 30 tasku
2020-11-27
-1
Atsakyti
Nu va
atejo laikai kai pries Danijos krepsinio kiemsirgiai yra pavojingi Lietuvai :D Suprantam koks dabar lygis LT krepsinio
2020-11-27
+9
Atsakyti
:D
su belgais jau prisibazarino,kai gavo -40 tai ir danija jau pavojingi tapo,nu paziuresim kaip dariokas snd suvadovaus,gal kazkaip palausim galingaja danija.
2020-11-27
+1
Atsakyti
alioalio
atejo laikai,kai Lietuvos rinktines treneris sako kad Danija yra pavojingas varzovas Lietuvai....
2020-11-27
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.