Nuotr.: Reuters-Scanpix
Nuotr. Reuters-Scanpix

Šią savaitę krepšinio rinktinės visame pasaulyje susirinko į burbulus, kur dalyvaus atrankos varžybose į čempionatus. FIBA burbuluose galioja griežti saugumo reikalavimai, bet vienodos taisyklės galioja ne visiems, o tai papiktino čeką Ondrejų Balviną.

Vilniuje su Čekijos rinktine įsikūręs aukštaūgis dūrė pirštu į Serbijos ir Lenkijos pavyzdžius.

„Problema, jog mes esame užsidarę burbule savaitę, o tuo metu Lenkija po Eurolygos mačų pasikviečia Mateušą Ponitką, prie Serbijos prisijungs Stambulo „Fenerbahče“ strategas Igoris Kokoškovas.

Mano problema – kam tada reikalingi burbulai, kai nėra gerbiami COVID-19 protokolai? Galbūt jų atsakymai dabar yra neigiami, bet po dviejų dienų jau gali būti teigiami. Ir štai kodėl turime būti burbuluose, kad sumažintume bet kokią riziką“, – „eurohoops.net“ ironizavo Balvinas.

FIBA sureagavo į tokią čeko poziciją, aiškindama, jog Eurolygos žaidėjai yra nuolat testuojami, tačiau tai neįtikino Balvino.

„Tai reiškia, kad FIBA taisyklės, kurias jie taiko, siekiant apsaugoti žaidėjus, yra nieko vertos, nes rinktinės gali pasipildyti krepšininkais iš išorės. Tuo metu burbule, jei jį viena koja palieki, nebegali grįžti“, – savo nuomonės laikėsi centras.

Komentarai:
Goast
taip pat galvojau, kas per nesąmonė
2020-11-27
Atsakyti
prie nevėžio
Nu,protingai.Pagarba.
2020-11-27
+5
Atsakyti
riesa tokia negrazi akytems
na jis teisus .
2020-11-27
+1
Atsakyti
Alio
na xia gana teisingai pasake
2020-11-27
-4
Atsakyti
tiesa
yra svarbu
2020-11-27
+4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.