Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Bilbao „RETAbet“ oficialiai paskelbė, kad pasirašė sutartį su Regimantu Miniotu. Atskleista, kad kontraktas galios iki šio sezono pabaigos.

Regimantas Miniotas

Regimantas  Miniotas
Regimantas  Miniotas
MIN: 32.17
PTS: 18.45 (60.67%)
REB: 10.45
AS: 2.82
ST: 1.27
BS: 0.18
TO: 2.73
GM: 11

„Regimantas yra puikios formos, tai rodo jo pasirodymas Lietuvos lygoje ir kvietimas į vyrų rinktinę, – sakė Bilbao klubo sporto direktorius. – Tikimės, kad jis prie komandos prisidės tais žaidimo aspektais, kuriais išsiskiria: atkovotais kamuoliais, metimais iš toli, žaidimu po krepšiu ir perdavimais.“

„CBet“ komanda už persikėlimą gaus susitarto dydžio išpirką.

Alexo Mumbru treniruojamoje ekipoje žaidžia ir lietuvis Arnoldas Kulboka.

208 cm ūgio Miniotas LKL šį sezoną sužaidė 11 rungtynių ir vidutiniškai per 32 minutes pelnė po 18,5 taško, atkovojo po 10,5 kamuolio, atliko po 2,8 rezultatyvaus perdavimo bei rinko po 24,5 naudingumo balo.

Krepšininkas lygoje pirmavo pagal atkovojamus kamuolius ir renkamus naudingumo balus, o pagal pelnytus taškus užėmė antrąją vietą.

Penktadienį Miniotas debiutavo Lietuvos rinktinėje. Europos čempionato atrankos mače su Danijos komanda jis per 15 minučių pelnė 8 taškus, atkovojo 5 kamuolius bei surinko 12 naudingumo balų. Lietuvos rinktinėje jis buvo naudingiausias krepšininkas.

Bilbao klubas per pirmąsias 10 ACB lygos rungtynių laimėjo du kartus.

FIBA Čempionų lygoje ekipa per du mačus patyrė dvi nesėkmes.

Komentarai:
djgaffer
Buvo kantrus,išlaukė tinkamo pasiūlymo ir jį gavo.Bilbao komandoje amerikičiai aukšti nepritapo,tai reikėjo klubui imtis permainų.Miniotas turėtų pagelbėti,puikų krepšinį rodo,pasitiki savimi,o kvietimas į rinktinę dar daugiau tą pasitikėjimą pakėlė.Kils jo karjera ir dar aukščiau,puikisi atsiskleidė.
2020-11-29
+2
Atsakyti
Marius
Kazkas cia nusvaigo kad Zalgiris juo domejosi, bet visi zino kad Miniotu butent Rytas domejosi, bet jis jau teisingai nutarė, kad pasiekė aukštesnį lygį ir už kapeikas nepanoro eiti į komandą su neaiškia vidaus politika ir finansine padėtimi, juk daug lietuvių atmetė šiemet Ryto pasiūlymus, jis ne pirmas ir ne paskutinis. čia labiau Miniotas nenorėjo į Rytą ,nei Rytas Minioto. Tas pats ir su Kariniausku.
2020-11-29
+1
Atsakyti
uz zalgiri
jei zalgiryje sedetu labiau ismanantys krepsini ir mylintis komanda vadovai, vasara atsisveikintu su kapitonu ir hayes, papigiai paimtu miniota, o uz jankuno ir hayes pinigus paimtu kosmini zaideja. o dabar belieka ziuret kaip senelis niekur nespeja, o uz toki broka dar gauna kosmine alga
2020-11-29
Atsakyti
alioalio
Ispanijos spauda,skelbia kad uz Miniota cbet gaus 120 tukst euru...tai pat raso,kad Zalgiris juo domejosi,bet kai Paulius Jankunas pradejo rodyti puiku zaidima ir tapti vienu geriausiu zalgirio zaidejiu,Zalgiris atsisake minties isigyti Miniota ir nusprende artimiausiu metu pratesti sutarti su Jankunu
2020-11-29
+4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Regimantas Miniotas

Regimantas  Miniotas
Komanda: Prienų CBet
Pozicija: C, PF
Amžius: 24
Ūgis: 208 cm
Svoris: 106 kg
Gimimo vieta: Kėdainiai, Lietuva