Nuotr.: Instagram.com
Nuotr. Instagram.com

Lapkričio mėnesį Deivydą Sirvydį į NBA išlydėjusi Jeruzalės „Hapoel“ ir toliau kreipia akis į lietuvius. Izraelio klubas pasikvietė Edviną Šeškų, kuris savo vertė bandys įrodyti dviejų savaičių trukmės peržiūroje.

Praėjusį sezoną 196 centimetrų ūgio gynėjas rungtyniavo Taivane, kur gynė Taojuano „Pauian“ ekipos garbę ir vidutiniškai per rungtynes rinko po 18,3 taško, 4,5 atkovoto kamuolio bei 19 naudingumo balų.

Izraelio krepšinio lygoje rungtyniaujanti „Hapoel“ laimėjo visas 4 pirmenybių rungtynes ir rikiuojasi trečioje turnyrinės lentelės vietoje. Komanda taip pat varžosi FIBA Čempionų lygoje ir su 1 pergale bei tiek pat pralaimėjimų G grupėje žengia antra.

Komentarai:
Dfg
Iš kur tiek daug debilų Lietuvoj? Reikia pasidžiaugti, kad Lietuvis gavo tokį šansą. Nemanau, kad jis atrodys blogiau nei Sirvydis tik gali gąsdinti Hapoel\'į jo traumų istorija. Bet laikykim špygas už jį.
2020-11-30
-3
Atsakyti
Dsjs
reike vestuvem saibu tai gauna pasistengt. :)) nes Belickaite supyks neisgraviruotu kvietimu nessiuntus :D
2020-11-30
+4
Atsakyti
Karteris
Siaip jis tikrai talentingas bet tam tikri karjeros pasirinkimai ir traumos neleido pasiekt auksto lygio bet dar turi sansu nemazai pasiekt bent jau langu rinktines lygi
2020-11-29
-2
Atsakyti
Bukis
didžiausios sėkmės jam ten isitvirtinant
2020-11-29
Atsakyti
Belickaitej plotas!
gales bareikiukas i svecius atvaIuoti:)
2020-11-29
+1
Atsakyti
O
Jie tikriausiai juokauja. Jo lygelis max Kinijos 2 arba Taivano o Izraelis pajėgus čempionas tad ką jis ten darys. Aišku reik bapkių nes kitaip Belickaitė mes per bortą
2020-11-29
Atsakyti
djgaffer
Karjeros šansas jam.Net keista apie tai sužinojus,nes net gandų kažkokių nebuvo.Na turi pasinaudoti tokia proga,kas žino,gal daugiau gyvenime tokių šansų nepasitaikys.Nuskilo,kad Hapoelis jį pastebėjo.
2020-11-29
+2
Atsakyti
Lukas
jauciu bus geresnis uz sirvydi
2020-11-29
+3
Atsakyti
Kinderis
pirmas.nu wow.bus karjeros suolis didelis jeigu isitvirtins.
2020-11-29
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.