Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Kauno „Žalgiryje“ praėjusį sezoną rungtyniavęs Jockas Landale'as yra gavęs Australijos lygos Melburno „United“ klubo pasiūlymą, o komanda jį ragina savo sprendimą dėl ateities priimti iki šios savaitės pabaigos.

Krepšininkas jau ne sykį viešai teigė, kad siekia patekti į NBA, o šiandien stipriausios pasaulio lygos ekipos pradės pasiruošimą sezonui.

25-erių australas dar turėjo galiojančią sutartį su „Žalgiriu“ kitam sezonui, tačiau galiausiai abi pusės susitarė dėl išsiskyrimo.

Landale'as pastaruoju metu treniravosi būtent su Melburno klubu. „United“ ekipos treneris Deanas Vickermanas atskleidė, kad sutartis jau yra paruošta, o Landale'ui liko apsispręsti, ar jis nori žaisti komandoje.

„Mes labai norėtume jį turėti savo sudėtyje, jam jau yra paruoštas kontraktas. Tikimės, kad viskas išsispręs gana greitai, – „NBL Overtime“ cituoja Vickermaną. – Norėtume, kad šią savaitę kažkas išsispręstų. Priešingu atveju turėtume ieškoti kito krepšininko. Būtų nuostabu, kad dėl to galėtume išsiaiškinti iki savaitės pabaigos. Jockas yra talentingas vaikis, mums labai pasisekė, kad pastaruosius kelis mėnesius jį turėjome treniruotėse.“

„Tikime, kad jis olimpinėse žaidynėse gali turėti itin didelį vaidmenį, o tam pasiruošti geriausia būtų mūsų komandoje“, – pridėjo treneris.

Pats Landale'as šiandien savo „Twitter“ paskyroje pasidalijo žinute su smėlio laikrodžio paveikslėliu.

Debiutiniame savo Eurolygos sezone 211 cm ūgio Landale'as per 20 aikštėje praleidžiamų minučių vidutiniškai pelnydavo po 11 taškų, atkovodavo po 4,4 kamuolio bei atlikdavo po rezultatyvų perdavimą per rungtynes.

Šią savaitę „United“ pranešė, kad pasirašė sutartį su Scotty Hopsonu.

Komentarai:
wls
Sakyciau australijos dmo per daug gerai apie save galvoja nieko neirodes
2020-12-01
+3
Atsakyti
...
Po Eurolygos Australijos lyga tai degradacija..
2020-12-01
-8
Atsakyti
Emma
Norite susirasti merginą vienai nakčiai? Sveiki - http://3sex.club
2020-12-01
+5
Atsakyti
Alvydas
sitas tai mldc sausio menesi judejom su juo pisom kurvas leidom saibas gerem juodai
2020-12-01
+1
Atsakyti
Ksksk
kvailys karjera gadinasi.Siu metu zalgiriukuj but nepamaises,didesniu lavonu uz diddesnius pinigus turim
2020-12-01
-6
Atsakyti
x
per daug klauso savo agento
2020-12-01
-3
Atsakyti
Anonimas
sakykit ka norit, bet pf pozicijoj butu zymiai geriau tiek uz jankuna, tiek uz hayesa, tiek ir rubita (kalbu apie pf pozicija)
2020-12-01
+10
Atsakyti
djgaffer
Protu jis nepasižymi.Su tuo NBA laukimu tuoj išvis be klubo liks ir galės sezoną sporto salėje praleisti.Nėra juk kažkoks jaunas pacanas,bet taip jam ta NBA galvą apsuko,kad visai nemąsto.
2020-12-01
-1
Atsakyti
Lo
Šiap noriu paklaust pričiom pinigai ir Žalgiris? Kiek žinau kontrakto nėra tai ir jame parašytos išpirkos taipogi čia netapati situacija kaip su Jacksonu su kuriuo kontraktas yra. Nebent pats krepšininkas mokės
2020-12-01
-2
Atsakyti
Slove
šeip tikrai pabai įdomus žmogus, visiškai švaisto geriausius savo karjeros metus
2020-12-01
+19
Atsakyti
Kvietimas
Norit kaupt pinigėlius nieko neinvestavę,tik sugaišdami kelias sekundes per dieną? Junkitės prie manęs ir mano komandos. minepi.com/pajarolt Į invitation code laukelį suveskite pajarolt Tai virtualūs pinigai,kitąmet jau išeisiantys į rinką. Paskubėkite kol dar turime galimybę jungtis prie pasaulinio projekto. Jau tuoj bus pasijungę 10 milijonų žmonių iš viso pasaulio. Išsamesnė info prisijungus. Laukiu jūsų savo komandoje. Sėkmės ir iki ;)
2020-12-01
+2
Atsakyti
Anonimas
zalgiris gautu irgi pinigeliu jei pasirasytu sutarti. iki 350 tukstanciu urbono ziniomis
2020-12-01
+3
Atsakyti
Rimas
ot naujiena, aciu labai ,kad informuojate, nes pzdc kaip idomu, kas blet kokiam bybiui ten kazkur atsitiko!!!
2020-12-01
-4
Atsakyti
Anonimas
i lietkabeli vietoj mariciaus
2020-12-01
+2
Atsakyti
zhalgirinis
na jam su galva negerai
2020-12-01
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.