Nuotr.: FIBA
Nuotr. FIBA

20-metis Deividas Sirvydis artėjantį sezoną debiutuos stipriausioje pasaulio krepšinio lygoje.

Deividas Sirvydis

Deividas  Sirvydis
Komanda: Jeruzalės Hapoel
Pozicija: SG
Amžius: 20
Ūgis: 204 cm
Svoris: 92 kg
Gimimo vieta: Vilnius, Lietuva

ESPN žurnalistas Adrianas Wojnarowski praneša, jog lietuvis sudarė trejų metų kontraktą su Detroito „Pistons“ klubu.

Šią informaciją ESPN patvirtino lietuvio agentai – Michaelis Tellemas ir Marius Rutkauskas.

„The Athletic“ žurnalistas Jamesas Edwardsas taip pat patvirtino Wojnarowski skelbtą informaciją, pažymėdamas, jog paskutiniai kontrakto metai nėra garantuoti.

Sirvydis tapo ketvirtuoju lietuviu NBA, kur prisijungė prie čia rungtyniaujančių Jono Valančiūno, Domanto Sabonio ir Igno Brazdeikio.

Lietuvį 2019-ųjų NBA naujokų biržoje 37-uoju šaukimu pakvietė Dalaso „Mavericks“, tačiau iškart teisės į žaidėją buvo perleistos „Pistons“.

Šį sezoną Sirvydis pradėjo Jeruzalės „Hapoel“ klube ir Čempionų lygoje sužaidė du mačus. Vidutiniškai po 10 minučių aikštėje praleidęs krepšininkas iš viso įmetė 1 tašką.

Praėjusį sezoną 204 cm ūgio krepšininkas Vilniaus „Rytui“ Europos taurėje per 15 minučių pelnė po 6,6 taško, atkovojo po 2,8 kamuolio ir rinko po 5,7 naudingumo balo.

Sirvydis pastarąsias rungtynes žaidė lapkričio 11 dieną, kuomet susitiko su Limožo CSP klubu.

Komentarai:
a sita
tai kodel ne 5 lietuvis NBA - jei tokia logika tai skaiciukite ir Nik Stauska
2020-12-03
+7
Atsakyti
Vxxx
Ketvirtas :D nemažai teko pasukti galvą, kas tas trečias (oficialiai Kanados pilietybę turintis). O į euforiją puolusiems dėl Sirvydžio manau tektų gerokai apsiraminti. Jis debiutuos NBA tik trimis atvejais: 1) artės pasaulio pabaiga, o pagrindinės sudėties žaidėjai norės pabūti su šeima. 2) korona išguldys komandą. 3) Pistons sumanys medžioti aukštą šaukimą ir "tankins". Buvo seniai rašyta, kad Hapoel turi ryšių su Pistons, tai tik biznis, nieko daugiau. Nesakau, kad Sirvydis niekam tikęs, bet jam labai toli net iki LKL lygio. Stebint jo interviu su žurnalistais, net ir protelis minkštas vis dar. Trumpiau tariant - vėlyvo brendimo. Žinoma, norėtųsi kuo daugiau aukšto lygio krepšininkų, nes Lietuvoje situacija tuo klausimu labai prasta šiuo metu ir linkiu jam pagaliau atsiskleisti. Bet jis man toks Gedimino Oreliko IQ krepšininkas. Ryte treniruotė, vakare alaus bokalas. Neturi nugalėtojo mentaliteto.
2020-12-02
-10
Atsakyti
:D
Hateriukams nevaikiskas kirtis is birkos per veidus :DDDDDDD
2020-12-02
+8
Atsakyti
Boom
as niosirdziai linkiu sekmes, bet labai abejoju jo galimybemis. kontraktas minimalus, isipareigojimai arti nematomu. detroitas tikrai ne kazkokia talentu kalve. primenu, kad ne kas kiti, o butent jie Darko Miliciciu antru saukimu paeme legendinisme drafte. taip, kad scoutingas savito lygio. o uz vaiki tikrai smagu. Tikiuosi pavyks uzsikabinti
2020-12-02
+1
Atsakyti
Alen
Sėkmės jam.
2020-12-02
+5
Atsakyti
Iggy
Nuosirdziai, nesuprantu ka jis ten veiks... :D
2020-12-02
+1
Atsakyti
Antanas
Jo morda iskrypus
2020-12-01
+1
Atsakyti
Sūris
Tai kad jis ten valytoju salėsbdirbs, o ne krepšininku. Ko tiek laimės visiems.
2020-12-01
-3
Atsakyti
Nu
visos geriausios salygos dabar tobuleti.jaunas viskas bus gerai
2020-12-01
+10
Atsakyti
alioalio
wow Americos ziniasklaidoje pasnekejo: I played in some trash ass country called Lithuania,thank god they made transfer and i went to Haloel Israel,its best decision in my life...
2020-12-01
-2
Atsakyti
uz zalgiri
kavenski is pavydo sprogs kad ryto aukletinis pateko i nba.cia dziaugtis reikia kad kazkokiu mistiniu budu musu gynejas ten prasimuse,ir jei viskas bus ok,turesim rinktines lygio zaideja perimetre.
2020-12-01
+7
Atsakyti
As
Kai bebūtų jis dar labai jaunas yra ir jaigu dirbs gali pasiekt. Ir patapt rotacijos žaidėjų. Gal kiek į korveri,heat dacana panasiu į tą pusę. O kas bus pamatisim. Detrojte baltiem nėra tinkama vieta, bet gal viskas bus tvarkoj
2020-12-01
+14
Atsakyti
Detroit press
The expectation for Sirvydis this season, per a source, is for him to spend significant time in the G League after competing in training camp, which begins Tuesday. Sirvydis is represented by agent Michael Tellem, who is Pistons vice chairman Arn Tellem\'s son. ESPN\'s Adrian Wojnarowski initially reported the signing.
2020-12-01
-7
Atsakyti
win
girti ten amerikoj visi per karantina prasigere ir nesamones daro
2020-12-01
-8
Atsakyti
shuo
Su nba taip yra, pirmi šaukimai išėjo į pensiją po kelių metų, o pvz antras šaukimas Williams jau kiek metų eurolygoj, nes irgi nenusisekė ten. Yra kontraktas, tai ir gerai, o kurvos vis tiek verkia
2020-12-01
+13
Atsakyti
Jaruti
Ar tik nebusi isdures Gudelio ir viso Ryto klubo?:)
2020-12-01
-3
Atsakyti
prie nevėžio
Ir Brazdeikis jau mūsiškis? Niekas dar neskelbė lyg tai.
2020-12-01
-2
Atsakyti
Putino draugas
Yra daug atveju kai zaidejas tiesiog nesutvertas europinio tipo krepsiniui, bet nba padoriai atrodo...be to jam 20 metu, lipdyt galima is jo tikrai...skautai kazka uzmate vadinasi
2020-12-01
+15
Atsakyti
ciongas
Pavyduoliams drasko vieną vietą. Vaikis žais, nes kontraktas ilgas ir jie žino, ko nori. Puikus kūnas, geras, staigus metimas, dar pridės fiziškumo ir bus geras žaidėjas. Gaila jo tėvo: savo laiku buvo labai geras žaidėjas, bet taip ir negavo savo galimybės užsikabinti. Užtat gavo sūnus. Pagarba ir sveikinimai šeimai. Sėkmės.
2020-12-01
+9
Atsakyti
Kvietimas
Norit kaupt pinigėlius nieko neinvestavę,tik sugaišdami kelias sekundes per dieną? Junkitės prie manęs ir mano komandos. minepi.com/pajarolt Į invitation code laukelį suveskite pajarolt Tai virtualūs pinigai,kitąmet jau išeisiantys į rinką. Paskubėkite kol dar turime galimybę jungtis prie pasaulinio projekto. Jau tuoj bus pasijungę 10 milijonų žmonių iš viso pasaulio. Išsamesnė info prisijungus. Laukiu jūsų savo komandoje. Sėkmės ir iki ;)
2020-12-01
+11
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.