Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Luka Dončičius jau atvyko į Dalaso „Mavericks“ treniruočių stovyklą, kurioje su žurnalistais pasidalino mintimis apie laukiančius iššūkius artėjantį sezoną.

Luka Doncic

Luka  Doncic
Pozicija: SG
Amžius: 21
Ūgis: 201 cm
Svoris: 99 kg
Gimimo vieta: Slovėnija

Slovėnas mano, jog artėjantis NBA sezonas bus kitoks, kuriame daug lems žaidėjų sveikata.

„Dėl pandemijos sezonas bus kitoks. Kai kurie žaidėjai susirgs koronavirusu, o tai privers juos 10 dienų būti atskirai nuo komandos. Tai bus svarbus faktorius“, – kalbėjo Dončičius.

Pats 21-erių atletas tarpsezoniu laiko veltui neleido ir gerino savo individualius gebėjimus.

„Kiekvienais metais aš noriu būti geresnis. Toks yra mano tikslas ir, kaip visada sakiau, noriu laimėti čempionatą, – teigė slovėnas. – Visada reikia dirbti su savo individualiu meistriškumu, kol tampi geriausias kažkurioje vietoje. Dirbau ties viskuo, o labiausiai – ties metimu.“

„Mavericks“ žvaigždė taip pat pasidžiaugė buvusio komandos draugo Madrido „Real“ klube Facundo Campazzo atvykimu į NBA.

„Esu laimingas dėl jo, nes jis to nusipelnė. Džiaugsiuos po kiekvieno Campazzo gero epizodo, išskyrus tuomet, kai jis žais prieš mus“, – apie Denverio „Nuggets“ naujoką kalbėjo Dončičius.

Praėjusį sezoną 201 cm ūgio gynėjas per 33 minutes fiksavo 29 taškų, 9,4 atkovotų kamuolių ir 8,8 rezultatyvių perdavimų vidurkius.

Komentarai:
Kaka
Žmogus galvoja, kad nepataiko... Motiejūnas iš baudų 50/50 meta ir turbūt nesijaudina
2020-12-04
-4
Atsakyti
Antanas
Ben.kartas lieka ben.kartu
2020-12-02
+1
Atsakyti
djgaffer
Žino,ties kuo dirbti reikia.Tritaškių taiklumą tikrai reikėjo tobulinti,baudas taip pat.Praeitą sezoną buvo nemažai rungtynių,kai daug baudų prametė.Tai suprato,kur reikia tobulėti.Pat metimo technika tobula,tai lieka tik pataikymą pagerinti.
2020-12-02
+3
Atsakyti
O Dieve..
kas jį sustabdys? O.o
2020-12-02
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.