Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS

Iš koronaviruso besivaduojantis Vilniaus „Rytas“ atsidūrė nepavydėtinoje situacijoje. Prieš sekmadienį laukiantį LKL derbį su Kauno „Žalgiriu“ Donaldo Kairio stovykloje dalinai pasiruošę žaisti tik aštuoni krepšininkai, vienas vedlių Maurice'as Ndouras vis dar yra Afrikoje ir nespės grįžti.

Sostinės klubas kreipėsi į LKL dėl galimybės nukelti sekmadienio mačą su žalgiriečiais, tačiau prašymas kol kas nėra patenkintas. Pagrindinė priežastis – suspaustas varžybų kalendorius.

Tinklalapio „BasketNews.lt“ žiniomis, COVID-19 infekcija prieš savaitę apsikrėtęs senegalietis dar mažiausiai kelias dienas turės praleisti Ruandoje. 

Praėjusį trečiadienį prieš FIBA Afrikos čempionato atrankos startą krepšininkas sulaukė teigiamo COVID-19 testo rezultato ir iki šiol yra karantine.

Pagal vietinę pandemijos tvarką, puolėjas grįžti į Lietuvą galės gavęs du neigiamus koronaviruso testo rezultatus, o galimybę testuotis turės tik praėjus 10 dienų nuo pirminės diagnozės. 

„Ryto“ gretose iš viso COVID-19 sirgo trys krepšininkai, vienas jų yra pasveikęs ir grįžo į treniruočių procesą. Estijos rinktinei Talino burbule atstovavęs Kristjanas Kitsingas lieja prakaitą „Ryto“ treniruotėse, tuo metu Arnas Butkevičius (piršto lūžis) ir Rokas Gustys (petys) yra iškritę iš rikiuotės dėl traumų.

Antradienį Vilniaus klubo namie laukia FIBA Čempionų lygos mačas su Rygos VEF.

Komentarai:
Anonimas
kai ji isleido, zinojau kad taip bus. proto bokstai tie ryto vadai.
2020-12-03
+4
Atsakyti
Žalgiris
Ar pilna sudėtim žaistų ar 8, betkokiu atveju Wilno parodijai nėra šansų laimėt prieš Žalgirį. Jau seniai nėra jokio čia derbio. Eilinė Lkl komanda Wilno parodija yra, į kurią kojas valosi Žalgiris 11 sezoną išeilės. Tik Wilenski tas nedaeina, niekaip jie negali suprast, kur jų parodijos vieta yra :D Draskosi ištisai metai iš metų, kad jų sudėtis geresnė už Žalgirio, bet tiesa yra kitokia :D
2020-12-03
-6
Atsakyti
Anonimas
ko jam toj Afrikoj prireike vos spejo cia susilt kojas move atgal pas savo gentainius
2020-12-03
+1
Atsakyti
Anonimas
paleidžia tegul Perlą žaist su marčiulionu prieš aky ir visi bus patenkinti, net kaimiečiai ramiai miegos naktimis, nes matau labai daug streso jiems šita situacija sukelia.. :D
2020-12-03
+6
Atsakyti
Tvarkarastis
Gerai Ten apacioje sako Juve Lietkabelis nesiskunde po ilgo nezaidimo jau su Rytu zaist
2020-12-03
+4
Atsakyti
Tvarkarastis
Kiek Galima Nukelti Jei ir Taip suspaustas Tvarkarastis Jau taip daug nukelta buvo
2020-12-03
+8
Atsakyti
hm
Turetu nukelti lyga. Ir zalgiriui yra kazkada nukelusi. Butu sazininga. Ypac kai bilietai neparduodami. O siegaliams daug idomiau butu ziureti normaliu sudeciu rungtynes.
2020-12-03
-13
Atsakyti
LeRomka
B l sakiau užtruks 😁😁😁
2020-12-02
+1
Atsakyti
mod123
ar tas rytas isvis bezais siemet?🙂
2020-12-02
-2
Atsakyti
tomygun
Kiek laiko reikes dar kenteti sita bardaka - protu nesuvokiama... ;(
2020-12-02
-4
Atsakyti
D.D.
Geriausia frazė-suspaustas kalendorius😂😂😂😂
2020-12-02
-3
Atsakyti
Šiaip
tikrai daugiau žaidėjų žais. Kas iš viso covid sirgo Uleckas ir Boatrightas? Neabejoju, kad iš dublerių kažką pakviesti pavyzdžiui Jocy ar Mačijauską nors jie ir netempia lkl lygio, bet rotacijos reikės priekinėje linijoje
2020-12-02
+2
Atsakyti
Anonimas
Sventa, ir ka? Nuo Zalgirio gerbuvio stipriai priklauso visas Lietuvos krepsinis, todel butu kvaila jam kaisioti pagalius i ratus pataikaujant Vilniaus gedai.
2020-12-02
-2
Atsakyti
djgaffer
Tai jaunimą tegul kviečia iš Perlo į tas laisvas vietas.Rubinas ten puikiai žaidžia,Pacevičius aukštų grandį kažkiek užpildytų,dar tas graikas Kalogiros neblogas.Nieks nesako,kad jie daug žaist gautų,bet bent jau turėtų reikiamą žaidėjų skaičių registracijai.
2020-12-02
+7
Atsakyti
abcdef
Nieko nelike pas parodija is priekines linijos. Jei tada, kai lose vilniuj, tyciojosi zalgiris is apgailetino ju priekio, tai dabar isvis dar baisiau:D o dar butkeviciaus nera. Eilinis issityciojimas garantuotas. Dar jiem suspaustas tvarkarastis? Jus parodija rimtai? :DDD nu tegul prasideda titulo vagyste
2020-12-02
-1
Atsakyti
Anonimas
jo jo. cia rytui tik gali but išskirtines salygos. juve tik iš lovos išlipe zaide su išsvis nepgrindine sudetim ir niekas nesuskunde ir neprase nukelt rungtyniu. tas pats ir su lietkabeliu . su aštuoniais zaidejais dviguba EC savaite suzaide ir dar visus mačus išvykose. ir niekas nesiskunde. bet vat jeigu jau rytas tai jau būtinai reikia nukelti. tai kas cia šventa karvė??? kam čia dvigubi standartai?
2020-12-02
+1
Atsakyti
...
Čia tik zalgiriui išskirtinės sąlygos :D šventa karvė
2020-12-02
-5
Atsakyti
Babajus
Noretojai bl, del traumu atkels varzybas. Dar reikia izulumo tureti. Koks skirtumas. Vistiek atbalados Kaune.
2020-12-02
+12
Atsakyti
Ass
kokio velnio jis ten skrido?
2020-12-02
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.