Nuotr.: SIPA – Scanpix
Nuotr. SIPA – Scanpix

Dalies bendražygių iš Lietuvos netekęs Rimas Kurtinaitis kartu su Maskvos srities „Chimki“ antrą savaitę iš eilės lankysis Vokietijoje, kur šį kartą stos į Eurolygos mūšį su ambicingąja Miuncheno „Bayern“. 

Praėjusią savaitę šansų prieš ALBA neturėję „Chimki“ krepšininkai krito 80:100. Savaitę prieš tai Kurtinaičio auklėtiniai 77:105 neprilygo Stambulo „Anadolu Efes“, o apskritai su dviem pergalėmis per 10 turų rikiuojasi turnyrinės lentelės dugne.

„Paskutinėmis dienomis gerai padirbėjome per treniruotes, kai kurie traumuoti žaidėjai sugrįžo į procesą, tad dabar jau turėsime normalią rotaciją, – sakė Kurtinaitis. – Man patiko, kaip mes plušėjome treniruotėse prieš kelionę į Miuncheną. 

Turime dirbti, kentėti, kantriai laukti ir tikėti tuo, ką darome. Laukia rungtynės su „Bayern“, kuri – gerai organizuota komanda, treniruojama puikiai žinomo Andrea Trinchieri. Jo auklėtiniai pasižymi disciplina, žaidžia su gera energija, dėl ko dabar ir gali pasigirti puikiu rezultatu Eurolygoje. 

Visada sunku žaisti prieš „Bayern“, tačiau esame tam pasiruošę. Tuo pačiu esu labiau susirūpinęs dėl savo komandos nei varžovų.“

„Chimki“ rezultatais nepatenkinti vadovai ėmėsi permainų trenerių štabe, kurį Kurtinaitis buvo susiformavęs iš lietuvių, tačiau net trims iš jų padėkota už darbą: komandą paliko asistento pareigas ėję sūnus Giedrius Kurtinaitis ir Robertas Kuncaitis bei fizinio rengimo treneris Evaldas Kandratavičius.

Dvikova tarp „Bayern“ ir „Chimki“ – penktadienį nuo 21.30 val.

Komentarai:
Svedas
Gaila man to kurcio,patapo situacjjos ikaitu.Uzsileido Sveda ant galvos ir turi didele beda kuri griauna tiek komandos zaidima,tiek mikroklimata.Paimk bet koki zaideja istatyk vietoi svedo ir jau komandos rezultatai pageres,nes nera Svedo🤣🤣
2020-12-03
+5
Atsakyti
Bayern
Duos Banke
2020-12-03
+8
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.