Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS

Betsafe – LKL lyderių dvikova įvyks, kaip ir buvo planuota iš anksto – artėjantį sekmadienį.

Lyga išplatino oficialų pranešimą, jog Kauno „Žalgirio“ (8-1) ir Vilniaus „Ryto“ (7-3) susitikimas nebus nukeltas, nes tam nėra pagrindo, žiūrint į čempionato nuostatus.

Vilniečiai šį susitikimą norėjo nukelti, nes komandos žaidėjai susidūrė su sveikatos problemomis. Sekmadienio dvikovą Kaune praleis traumas besigydantys Andrew Goudelockas, Rokas Gustys ir Arnas Butkevičius bei koronavirusu sergantis Maurice'as Ndouras.

„Žalgirio“ ir „Ryto“ susitikimas bus žaidžiamas sekmadienį 17 val. 20 min.

Komentarai:
Hmm
nera tikslo zaist, reik boikotuoti rungtynes, butu pamoka lklui.
2020-12-05
-2
Atsakyti
LKL
Вот Гады Вот Ублюдки Вот cволочи За что пьем cволочи...
2020-12-04
+16
Atsakyti
Karolis
Nelabai suprantu kodėl turi atidėt. Nes traumos? Ar kada iki tol dėl traumų atidėjo? Keiskit fizinio rengimo trenerį. Jei trūksta, dublerių iš perlo registruokit. Va jei kokie 6 sirgtų covid ir būtų mažiau nei 8 žaidėjai, tai galima prašyt. Dabar sugalvojo Rytas, nes jiem nepatogu. O po to jie ir B tribūna verks kaip vaikai, kad vėl skriaudžia.
2020-12-04
-20
Atsakyti
Karma is a bitch, raudoni isgamos!
2008–2009 metų sezone „Žalgirį“ ištiko krizė – komandą paliko visi legionieriai, o kovoti liko Eurelijus Žukauskas, Jonas Mačiulis, Mantas Kalnietis, Dainius Šalenga, Paulius Jankūnas ir būrys jaunimo. Maža to, Kauno „Triobet“ gretose sezoną pradėję Artūras Milaknis ir Šarūnas Vasiliauskas negalėjo žaisti LKF taurėje. Nors žalgiriečiai tuomet kreipėsi į „Lietuvos rytą“ su prašymu leisti registruoti šiuos krepšininkus, tačiau gavo neigiamą atsakymą ir finale turėjo verstis su septyniais žaidėjais. „Nedavėme leidimo ir neduosime“, – tuomet griežtai į prašymą nukirto „Lietuvos ryto“ direktorius Jonas Vainauska.
2020-12-04
-4
Atsakyti
realus
kadangi neatidejo, tai ir Goudelok zais. statyciau euru uz tai.
2020-12-04
-3
Atsakyti
Žfanas
Na neįdomios bus rungtynės su titulų vagimis,bet su malonumu pažiuresiu kaip titulą vogs🤣🤣🤣🤣
2020-12-04
+4
Atsakyti
Baba
As tai siulau komandom pradet nezaist varzybu jei zaidejai traumas turi
2020-12-04
+8
Atsakyti
Raudona plyta
Man juokingas Ryto vadovo pasisakymas,kad negali žaist Uleckas,nes po ligos sunku įsivažiuot. What??? Boatright irgi negali žaist. Kodėl??? Jau savaitę kaip atvykęs. Super LKL sprendimas neatidėt rungtynių.
2020-12-04
+4
Atsakyti
Kvietimas
Norit kaupt pinigėlius nieko neinvestavę,tik sugaišdami kelias sekundes per dieną? Junkitės prie manęs ir mano komandos. minepi.com/pajarolt Į invitation code laukelį suveskite pajarolt Tai virtualūs pinigai,kitąmet jau išeisiantys į rinką. Paskubėkite kol dar turime galimybę jungtis prie pasaulinio projekto. Jau tuoj bus pasijungę 10 milijonų žmonių iš viso pasaulio. Išsamesnė info prisijungus. Laukiu jūsų savo komandoje. Sėkmės ir iki ;)
2020-12-04
Atsakyti
Ryklys.
niekam jau senai ne idomios tos rubgtynes ,isvis nera jokio jau principinio varzovo zalgiriuj. nez zalgiris eurolygos komanda .jokiam turnyre taip nera kad turi viena stipriause komanda o kitas apyliges. tad baikim su tom nesamonem vysniauskas s3nai yra pasakes kad zalgiris vienvaldis lietuvoja ,nors ikasti gali bet kas ,bet esme tame ,kad reikia pamirsti tuos laikus kai rytas buvo kokurencingas zalgiriuj. trigubai biudxetai skiresi.
2020-12-04
-11
Atsakyti
Primenu
Primenu, kad Žalgirio rungtynės buvo nukeltos, nes Žalgiris ruošėsi Eurolygai. https://www.delfi.lt/krepsinis/naujienos...
2020-12-04
+12
Atsakyti
Dilmah
kowno žalia kekšė jau trys mėnesiai nemoka algų savo miningitams, o žalios šalavos sektantai, kliedi apie Ryto bankrotą! 😂😂😂 visiški buki balvonai!😂😂😂
2020-12-04
+4
Atsakyti
ka
o butu geriausia, kad rytas dabar paskelbtu bankrota. Tai to daryti nereiketu kitais metais.
2020-12-04
+1
Atsakyti
Anonimas
tikiuos bus +50 Zalgirio naudai. Idealus laikas gerint rekordus.
2020-12-04
-7
Atsakyti
ka
LAZDA TURI DU GALUS 2008–2009 metų sezone „Žalgirį“ ištiko krizė – komandą paliko visi legionieriai, o kovoti liko Eurelijus Žukauskas, Jonas Mačiulis, Mantas Kalnietis, Dainius Šalenga, Paulius Jankūnas ir būrys jaunimo. Maža to, Kauno „Triobet“ gretose sezoną pradėję Artūras Milaknis ir Šarūnas Vasiliauskas negalėjo žaisti LKF taurėje. Nors žalgiriečiai tuomet kreipėsi į „Lietuvos rytą“ su prašymu leisti registruoti šiuos krepšininkus, tačiau gavo neigiamą atsakymą ir finale turėjo verstis su septyniais žaidėjais. „Nedavėme leidimo ir neduosime“, – tuomet griežtai į prašymą nukirto „Lietuvos ryto“ direktorius Jonas Vainauska
2020-12-04
+29
Atsakyti
mm
Ryto vietoj pasiimciau technini - 20. Pailestu zaidejai ir normaliai pasiruostu tungtynems su Rygos ASK, kurios sioje sezono stadijoje yra zymiai svarbesnes. P.S. Mano nuomone Geda LKL
2020-12-04
+8
Atsakyti
hmm
Ai man kaip norinciam tiesiog geru rungtyniu, tai gaila kad nenukels. Zaidejai turetu taupytis, rungtynems su Ryga, tai is esmes, 2 is eiles macas bus ne pilnas. Negi pati LKL nenori tikro grozio? O cia dabar antras derbis is eiles kaip ne derbis gausis.
2020-12-04
-14
Atsakyti
ka
kazkada pamenu dar prie romkos, kai buvo paleisti zalgirio zaidejai tai ir buvo gal 7 zalgirieciai tai rytas ne tik kad neleido atidet, bet neleido ir nauju zaideju registruot. Siuo atveju ne Zalgiris neleidzia o lklas. Bet rytas los kai suva
2020-12-04
+8
Atsakyti
N
okai rytas zaide su juve tai buvo gerai.
2020-12-04
Atsakyti
rytulei
-50 NUSIMATO :DDD
2020-12-04
-9
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.