Nuotr.: ZUMAPRESS – Scanpix
Nuotr. ZUMAPRESS – Scanpix

Aleksandrą Džordževičių atleidęs ir naujojo vyr. trenerio ieškantis Bolonijos „Virtus“ klubas dairosi į puikiai pažįstamas pavardes.

Stefan Markovic

Stefan  Markovic
Komanda: Bolonijos Virtus
Pozicija: PG
Amžius: 32
Ūgis: 199 cm
Svoris: 98 kg
Gimimo vieta: Serbija

Italijos dienraštis „La Repubblica“ praneša, jog „Virtus“ vadovų kandidatų sąraše yra Željko Obradovičiaus, Luca Banchi ir Sergio Scariolo pavardės.

Obradovičius ir Banchi šiuo metu darbo neturi, o Scariolo užima Toronto „Raptors“ vyr. trenerio Nicko Nurse‘o asistento pareigas bei diriguoja Ispanijos rinktinei.

Džordževičius buvo atleistas po to, kai „Virtus“ Italijos pirmenybes pradėjo 5 pergalėmis ir 4 pralaimėjimais, nepaisant to, jog Europos taurėje serbo treniruojama komanda laimėjo 7 rungtynes iš tiek pat galimų.

Tai buvo ne vienintelės permainos Italijos klube. Bolonijos klubas išsiskyrė su Stefanu Markovičiumi, kuris iškart po Džordževičiaus atleidimo sukritikavo klubo sprendimą.

„Kai sprendimus priima krepšinio nesuprantantys žmonės“, – instagrame reagavo įžaidėjas.

32-ejų serbas Europos taurėje per 23 minutes fiksavo 3,7 taško, 5,8 rezultatyvaus perdavimo ir 12 naudingumo balų statistiką.

Komentarai:
Emma
Norite susirasti merginą vienai nakčiai? Sveiki - http://3sex.club
2020-12-08
+2
Atsakyti
Kvietimas
Norit kaupt pinigėlius nieko neinvestavę,tik sugaišdami kelias sekundes per dieną? Junkitės prie manęs ir mano komandos. minepi.com/pajarolt Į invitation code laukelį suveskite pajarolt Tai virtualūs pinigai,kitąmet jau išeisiantys į rinką. Paskubėkite kol dar turime galimybę jungtis prie pasaulinio projekto. Jau prisijungė 10+ milijonų žmonių iš viso pasaulio. Išsamesnė info prisijungus. Laukiu jūsų savo komandoje. Sėkmės ir iki ;)
2020-12-08
+14
Atsakyti
djgaffer
Po truputį aiškėja,kodėl Džordževičių atleido.Klubas norėjo dar skambesnės pavardės ir daugiau pasiekusio trenerio,atmetus Banchi aišku.Nes taip iš niekur nieko atleist dabar gerus rezultatus rodžiusį trenerį buvo mažų mažiausiai keista.Tai įdomu,ar pavyks Obradovičių,o gal Scariolo prisivilioti.
2020-12-08
-17
Atsakyti
Laris
su dzordzeviciumi gal paskubejo, bet jei banchi pasikvies tai sekmes jiems :D
2020-12-08
+29
Atsakyti
Drakky
Cia klubo vadyboj beda pagalvojus zvaigdziu yra atrodo dominuotu bet yra ju ego etc. tas ir trugdotrenerio gero reik :)
2020-12-08
+27
Atsakyti
leopoldas
sako ir teodosiciu atkabint gali, tai realas trina rankom
2020-12-08
-3
Atsakyti
alioalio
Bianchi :PPP jei ji paiims,tai gali Virtus laidoti sezona iskart...
2020-12-08
-11
Atsakyti
Anonimas
Ale is tikruju nezino ka virtusas daro, visi trys jau senu seniausiai perkope 50 metu, o lb noreciau kad banchi paimtu kuris gryba konkretu pjove su lokomotyvu.
2020-12-08
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Stefan Markovic

Stefan  Markovic
Stefan  Markovic
MIN: 23.17
PTS: 3.67 (61.9%)
REB: 3.83
AS: 5.83
ST: 1.5
BS: 0.17
TO: 2
GM: 6