Nuotr.: AP-Scanpix
Nuotr. AP-Scanpix

Iš Portlando „Trail Blazers“ į Memfio „Grizzlies“ mainų būdu atvykęs Mario Hezonja pastarosios komandos marškinėlių taip ir neapsivilks.

Shamsas Charania iš „The Athletic“ praneša, kad „Grizzlies“ nusprendė atleisti 25-erių kroatą. Pridedama, kad puolėjas turėtų sulaukti pasiūlymų iš kitų NBA klubų.

Hezonja prie „Grizzlies“ prisijungė per trijų komandų mainus: Enesas Kanteris persikėlė į „Blazers“ iš Bostono „Celtics“ klubo, kuris gavo ateities šaukimą iš „Grizzlies“.

Hezonja praėjusį sezoną per 53 rungtynes vidutiniškai rinko po 4,8 taško ir 3,5 atkovoto kamuolio.

Komentarai:
Anonimas
Sudas jis yra, matau tendencijas su europieciais NBA...arba tikrai gera zaideja isdraftinta arba visiska locha kur po keletos sezonu jam tenka rinktis tarp NBA suolelio sildytojo roles arba Europos/kinijos kontrakto. Siaip gaila Kroatu, labai gera rinktine galejo gautis, bet dabar tai ka...Bojanas sensta, is Sariciaus daugiau buvo tiketasi, o Hezonja ir Benderis yra grybai su blogu charakteriu.
2020-12-12
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.