Nuotr.: Reuters-Scanpix
Nuotr. Reuters-Scanpix

Marko Guduričių neseniai į komandą parsiviliojusi Stambulo „Fenerbahče“ nusitaikė į dar vieną NBA krepšininką.

Frank Kaminsky

Frank  Kaminsky
Pozicija: C
Amžius: 27
Ūgis: 215 cm
Svoris: 109 kg
Gimimo vieta: JAV

Žurnalistas Uguras Ozanas Sulakas skelbia, jog „Fenerbahče“ siekia neseniai iš Sakramento „Kings“ atleisto Franko Kaminsky parašo.

Pranešama, jog „Fenerbahče“ ir Kaminsky derėjosi dar prieš kelias savaites, tačiau tuomet 215 cm aukštaūgis sulaukė „Kings“ pasiūlymo. Dabar Turkijos klubas su Kaminsky dėl galimo bendradarbiavimo kalbėsis dar sykį.

Įdomu, jog „Fenerbahče“ ir Serbijos rinktinės strategas Igoris Kokoškovas yra minėjęs, jog bandys Kaminsky natūralizuoti ir įtraukti į nacionalinės rinktinės gretas. Žaidėjo mama yra kilusi iš Serbijos.

27-erių atletas į NBA buvo pakviestas 2015-aisiais Šarlotės „Hornets“ klubo 9-uoju šaukimu.

Praėjusį sezoną Kaminsky gynė Finikso „Suns“ garbę ir per 19 minučių fiksavo 9,7 taško ir 4,5 atkovoto kamuolio statistiką.

Eurolygoje buksuojanti „Fenerbahče“ su 5 pergalėmis ir 10 nesėkmių žengia 17-oje vietoje.

Komentarai:
Anonimas
Dar vienas eilinis prastas bobcats/hornets pasauktas zaidejas. Is tiesu baisiai prasta organizacja. Kad ir ka i GM pozicija samdo Jordanas, vistiek sudinas rezultatas.
2020-12-20
-2
Atsakyti
ah
likimas
2020-12-20
-6
Atsakyti
ah
kosto koufos cska laukia. nieko idomaus
2020-12-20
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.