Nuotr.: Zuma Press – Scanpix
Nuotr. Zuma Press – Scanpix

Tęsiasi drama „Barcelonos“ ir Thomaso Heurtelio istorijoje. Antradienį po katalonų rungtynių Stambule prancūzas nebuvo įleistas į „Barcos“ lėktuvą ir buvo priverstas likti Turkijoje, o dėl tokių klubo veiksmų žaidėjas žada imtis teisinių veiksmų, skelbia „Mundo Deportivo“.

Thomas Heurtel

Thomas  Heurtel
Komanda: Barselonos FC Barcelona
Pozicija: PG, SG
Amžius: 31
Ūgis: 188 cm
Svoris: 91 kg
Gimimo vieta: Prancūzija

Pranešama, jog situaciją dar labiau sunkina tai, jog Heurtelio šeima yra likusi Barselonoje ir pandemijos metu tokia klubo bausmė gali turėti didesnes pasekmes.

„Mundo Deportivo“ skelbia, jog tyrimą jau atlieka Eurolygos žaidėjų asociacija, o Ispanijos ir ACB žaidėjų asociacijos jau išreiškė palaikymą Heurteliui.

Kaip praneša žurnalistas Josa Ignacio Huguetas, „Barca“ jau buvo sutarusi su prancūzu dėl kontrakto nutraukimo sąlygų, pagal kurias Heurtelis būtų gavęs 1,2 mln. kompensaciją.

Vis dėlto „Barcelona“ sužinojo, kad Heurtelis juos apgaudinėja ir ruošiasi persikelti ne į Stambulo „Fenerbahče“, kaip pats teigė, o į Madrido „Real“, su kuriuo jau buvo suderinęs kontrakto sąlygas – 500 tūkst. eurų už likusį sezoną, taip pat sutartis kitiems metams, su galimybe ją pratęsti ir 2022-2023 m.

Po tokio akibrokšto „Barca“ sustabdė visus sutarties nutraukimo veiksmus su Heurteliu ir ruošiasi jį išsiųsti į dublerių komandą, kaip anksčiau jau buvo padarę su Tyrese'u Rice'u.

Negana to, nukentėjusiuoju šioje situacijoje gali likti ir tos pačios agentūros kaip ir Heurtelis atstovaujamas Leo Westermannas – su „Fenerbahče“ išsiskyręs prancūzas jau buvo suderinęs persikėlimo į Kataloniją detales, tačiau šis procesas yra sustabdytas.

„Mundo Deportivo“ praneša, jog Šarūnas Jasikevičius labiausiai norėjo matyti komandoje Kauno „Žalgirio“ gynėją Thomasą Walkupą, bet dabar atrodo gali likti be jokio papildymo – jei neišsispręs kontrakto nutraukimo situacija su Heurteliu, „Barcos“ vadovybė nėra pasirengusi papildomoms išlaidoms ir įžaidėjo pozicijoje veikiausiai verstųsi su Nicku Calathesu, Leandro Bolmaro ir Adamu Hanga.

Eurolygos klubai įsigytus žaidėjus iš kitų stipriausios Senojo žemyno lygos komandų gali registruoti iki sausio 6-osios.

Komentarai:
lol
ple kokie visi jautrus siais laikais ktuna
2020-12-23
-9
Atsakyti
Tadas
jasikevicius bande mus apvogti o dar sako padesiu zalgiriukui sudo gabalas
2020-12-23
-2
Atsakyti
Anonimas
dar vienas zaidejas kur saras su*iso karjera
2020-12-23
+15
Atsakyti
Jou
jus geriau paverkit kaip Saras ruoinasi barca ir jam reikalingais zaidejais - jei reikia galima pagriauti i zalgiri viliojant jo zaidejus
2020-12-23
-10
Atsakyti
djgaffer
Va čia tai apgailėtinas Barcos veiksmas.Ne vienus metus Heurtelis atidavė komandai,ne kartą ją ir ištraukė,net skrido į Turkiją,nors praktiškai yra išmestas iš klubo.O tie šikniai net parskraidint nesugeba.Šlykštus veiksmas parodantis ķlubo atstovų degradavimą.
2020-12-23
-1
Atsakyti
?
Hueretlis ir jo agentas idiotai kitaip nepavadinsi. Reikejo daryt kaip NBA kai mainus atlieka. Cia gauna is Barcos pinigu ir yra iskeiciamas i Westermana i Feneri, is Fenerio abipusiu susitarimu atleidziamas nes jiem nereikalingas ir ramiai eina i Reala. Dabar norejo iskart i Real ir gavosi su byb... rankose turkijoj sedet :D
2020-12-23
-6
Atsakyti
GTR
Jasikevičius to nežinodamas parsidavė velniui. Gal dabar grįš į Žalgirį.
2020-12-23
+1
Atsakyti
Propeleris
Zaidejas kuris bande apgauti kluba kad eis i viena komanda o nori visai i kita bandys teisme eiti pries komanda kuri norejo taikiai ji paleisti bet suzinojusi ka rezga atskyre nuo komandos (ne paliko likimo valiai kazkur Turkijoj) ir suteike viska kad gryztu i Barca atskirai nuo komandos (kaip beje pats norejo buti atskirai visa laika) :D Sekmes jam.
2020-12-23
-4
Atsakyti
Anonimas
Barsai tai kas, sius ji i dublerius turi jie tu pinigu.
2020-12-23
-34
Atsakyti
che
Nori Žalgirį gerasis Jasikevičius išdraskyt.
2020-12-23
-4
Atsakyti
RYTAS-PADARYTAS
NU TAI TU PRIMESK KIEK IS ryto I ZALGIRI PEREJO ZAIDEJU, TEN ryto VADOVYBE TURI DAUGIAU KOSES GALVOJE bent jau as taip galvoju, O TIE RYTFANIAI TAI TOTALUS BESMEGENIAI, TAI GALIU GARANTUOT JEI NEBUTU TEISINE VALSTYBE TAI TURBUT AKMENIMIS UZMETYTU tuos perejunus.
2020-12-23
Atsakyti
Aha
Turi tris izaidejus tai jam Walkupo reikia tai ,Grigonio gal paciam pagalvot ar viskas gerai su jo schemom ir detalem..
2020-12-23
-10
Atsakyti
cc
Nu va bijo barsa realo su huerteliu finale tada sunkiau butu o jei dar huertelis gerai suzaistu pries barsa isvis jie atrodytu nekaip..
2020-12-23
-2
Atsakyti
Kl
tai paliko Stambule, lai lošia už Fenerį, kaip ir tarėsi ;)
2020-12-23
+10
Atsakyti
D
Man šita naujiena priminė apie tą kartą, kai Milas vos nebuvo paliktas Stambule po savo neapgalvoto tritaškio :D
2020-12-23
-3
Atsakyti
Siaip
Geda Jasikeviciui ir Barca organizacijai! Iskelti auksciau savo ambicijas ir elgtis su kitais, kaip siukslemis, tai ne to tikejausi. Jeigu zaidejas netinka ir neleidi zaisti, tai paleisk ir viskas.
2020-12-23
+8
Atsakyti
alioalio
na kalbos apie Jasikeviciaus alkoholio problemas,panasu buvoi ne is pirsto lauztos...visas gatavas lektuve uzdare duris,neiileido zaidejio...nueejo pas pilota reoikalavo duoti snapso bonka ir kuo greiciau skristi....ziauru...
2020-12-23
+16
Atsakyti
Ant Ledo
Beje kaip kitas Komentatorius ir Minejo Kokiu Tikslu Skraidino Huerteli I Turkija o ne Paliko Barcelonoje 😞 Kai dabar neisileido I Lektuva cia Jau Barca prisidirbs kaip cia aiskinsis Agentai
2020-12-23
+12
Atsakyti
Sustabde
Westermano persikelima Tai Huertelis ant Ledo Paliktas
2020-12-23
+4
Atsakyti
Dilmah
mėlynanosei isterikei Šarūnei už tai atsirugs. Šiaip ar taip Šarūnė po sezo su savo meilužiu maskoliu bus išmesta iš Barcos!🤘
2020-12-23
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Thomas Heurtel

Thomas  Heurtel
Thomas  Heurtel
MIN: 13.53
PTS: 2.92 (35.29%)
REB: 1.17
AS: 2.42
ST: 0.42
BS: 0
TO: 1.75
GM: 12